enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3861
EURO
34,7710
ALTIN
2.406,18
BIST
10.195,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞAKŞEHİRLİLER KIRAÇ İLE EĞLENDİ

BAŞAKŞEHİRLİLER KIRAÇ İLE EĞLENDİ
A+
A-

Başakşehir Belediyesi, yeni kültür sanat sezonu etkinlikleri kapsamında ilçe sakinlerini sevilen sanatçı Kıraç ile bir araya getirdi. Başakşehir Kültür Sanat Merkezi’ndeki konsere binlerce Başakşehirli katıldı. 

Türk sanat müziğinin usta ismi Emel Sayın ile 2022-2023 kültür sanat sezonunun açılışını yapan Başakşehir Belediyesi, Kıraç konseri ile hafta sonu konserlerini tamamladı. Başakşehir Kültür Sanat Merkezi’nde Başakşehirlilerle bir araya gelen Kıraç, dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdi. Binlerce Başakşehirli, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Başakşehir’de dopdolu bir kültür sanat sezonu

Bu yıl Başakşehirliler sanata doyacak. Sanat, sadece kültür merkezlerinde değil, sokaklara kadar ulaşacak. Başakşehir Belediyesi’nin 100. Yıl Kültür ve Sanat Sezonu’nda yetişkin ve çocuk tiyatroları, birbirinden değerli sanatçıların konserleri, söyleşiler ve birçok alanda usta isimlerle atölyeler düzenlenecek.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.