enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,9239
ALTIN
2.438,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA TARİHİNE DAMGA VURACAK PROJE

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA TARİHİNE DAMGA VURACAK PROJE
02.07.2022
89
A+
A-

Başkan Mesut Üner İlçemize sosyal ve kültürel anlamda büyük değer katacak projeleri bir bir hayata geçiriyor. Çatalca’nın tarihine damga vuracak yeni bir vizyon proje olan Belediye Ticaret Merkezi’ne kavuşuyor.

Başkan Mesut Üner çalışmalarıyla fark yaratmaya devam ediyor. İstanbul’un son yıllarda en hızlı değişim ve gelişim gösteren ilçesi olmaya aday Çatalca’nın, vizyon projelerle gündemdeki yerini koruyor.

Her yeni gün bir projenin yapımı tamamlanarak vatandaşlarımızı hizmetine sunulurken, aynı hızla yeni bir projenin temeli atılıyor. 39 mahalle bazında çalışmalar hız kesmeden devam ederken, 7’den 70’e herkesin kendisini bulabileceği ve hizmet alabileceği vizyon projelerimiz Başkan Mesut Üner tarafından tek tek hayata geçiriliyor.

Deprem riski taşıyan iş hanının yerine modern ticaret merkezi

Çatalca’nın geçtiğimiz günlerde kapsamlı ve titizlikle hazırlanan Kültür ve Sanat Merkezi projesinin başlayacağı müjdesini alırken hemen ardından Belediye Ticaret Merkezi yapımının başladığı haberiyle de yeni bir projenin daha hayat bulduğunu öğrendi.

Deprem riski taşıyan ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeyen Belediye İş Hanımızın yerine, içinde butik alış veriş merkezinin de yer aldığı, depreme dayanıklı modern bir ticaret merkezi yapımına başlandı.

Kısa bir sürede büyük işler, önemli çalışmalar ortaya koyduk

Başkan Mesut Üner, Ticaret Merkezimizin şimdiden ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını dileyerek, “Çatalca’da vatandaşların daha rahat ve huzur içinde yaşaması için çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşların bizden talepleri ve ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza yön vererek projelerimizi oluşturduk. Gerçekten kısa bir sürede büyük işler, önemli çalışmalar ortaya koyduk. Çünkü bizim için her şeyden önemlisi ilçemiz, ilçemizin geleceği, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu. Kapsamlı ve her mahallemize ulaşarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle meydanları projelerimizle her mahallemize dokunuyor, vatandaşlarımıza yaşam alanları, çocuklarımıza parklar bahçeler yapıyoruz. Eğitim, spor ve kültürel çalışmalarımızı ara vermeden gerçekleştiriyoruz. Millet Bahçesi projemiz, otopark projemiz tamamlanmak üzere, yaşam vadileri yapıyor, tarihimize sahip çıkarak restorasyon çalışmaları gerçekleştiriyor, ilçemizin tarihi dokusunu ortaya çıkarıyoruz.  İlçemizle ilgili projeleri sadece hazırlamakla kalmıyor hızlı bir şekilde de hayata geçiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla Çatalca’mızda bir kent kimliği ortaya çıkmaya başladı. Çatalca’mızın kinliğini yansıtan projelerle adından söz ettireceğiz. Belediyemize ait iş hanımız vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamayan ve deprem riski taşıyan bir binaydı. Hazırladığımız proje ile bu alana çok daha modern ve içinde butik alış veriş merkezinin de yer alacağı yepyeni bir ticaret merkezi yapımına başladık. İlçemize değer katacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Ticaret Merkezimiz şimdiden ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Yapımına başladığımız Çatalca’nın vizyon projelerinden biri olan Belediye Ticaret Merkezimiz, 8500 m² alanda sahip ve 47 adet işyeri ve teknik alana sahip olacak.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.