enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5237
EURO
34,7479
ALTIN
2.491,58
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP LİDERİ TARIM LİSESİNİ İNCELEDİ

CHP LİDERİ TARIM LİSESİNİ İNCELEDİ
17.10.2016
113
A+
A-

CHP Lideri Silivri ziyaretinde Silivri Belediyesi Tarım Lisesi’nde incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Işıklar’dan bilgi aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Silivri ziyaretindeki son durağı, önümüzdeki yıl eğitime başlayacak Silivri Belediyesi TÜRAM Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Tarım Teknolojileri Alanı olarak eğitim verecek lisedeki çalışmaları inceleyen CHP Lideri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dış cephesinde tarımı temsil eden traktör ve buğday figürünün yer aldığı okulun, Köy Enstitülerine benzer bir müfredat ile hizmet vereceğini, geleceğin sektörü tarımı yaşatacak nesillerin bu okulda yetişeceğini ifade eden Başkan Işıklar, CHP Lideri’ne Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nde yetiştirilen ürünlerden oluşan bir sepet hediye etti.

 

% 100 BURSLU EĞİTİM

2640 metrekare bina kullanım alanı, 6120 metrekare de bahçe kullanım alanı olan Silivri Belediyesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 250-300 öğrenci kapasitesiyle % 100 burslu eğitim verecek.

 

TRAKTÖR VE BUĞDAY TEMASI

Dış cephesinde tarımı temsil eden traktör ve buğday figürü bulunan binada, 10 derslik, Görsel Sanatlar Atölyesi, Fizik, Kimya ve Biyoloji Laboratuvarı, Uygulama Atölyeleri, Spor Salonu, Konferans ve Tiyatro Salonu, revir ve ibadethane yer alacak. Dış cephe çalışmalarının tamamlandığı lisenin, bina içi tadilat ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.







REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.