enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GÖKHAN MÜFTÜOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ TAVSİYELER

GÖKHAN MÜFTÜOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ TAVSİYELER
A+
A-

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Eğitim Koçu Gökhan Müftüoğlu’nun katılımı ile öğrencilere yönelik söyleşi gerçekleştirildi. 

Arnavutköy Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında alanında uzman isimleri konuk etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gri Koç olarak da bilinen Eğitim Koçu Gökhan Müftüoğlu “Griden Beyaza Başarı” başlıklı seminerde Arnavutköylü öğrenciler ile buluştu. Arnavutköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

YKS’ye hazırlanan öğrenciler ile bir araya gelen Gökhan Müftüoğlu; sınav stresini azaltma, motivasyonlarını artırma, zamanı doğru ve yerinde kullanma ile ilgili öğrencileri bilinçlendirdi. Kendisini dinlemeye gelen öğrenciler ile sohbet eden Müftüoğlu, ders çalışma metotları ve sosyal medya kullanımı hakkında önemli tavsiyelerde bulunurken, merak edilenleri cevaplandırdı.

Sınav için en önemli konunun süre kontrolü olduğunu dile getiren Gökhan Müftüoğlu, “Her şeyden önce süre sıkıntısı yaşamamalısınız. Bunun için sürekli pratik yapmak amacı ile deneme sınavları çözün. Her seferinde sınavı bir öncekinden daha hızlı bitirmeye çalışın. Sınava kendinizi psikolojik olarak hazırlayın” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.