enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5544
EURO
34,9322
ALTIN
2.444,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Güngörenli Gençler ‘Müzekart GNS’ ile Seyyah Olacak

Güngörenli Gençler ‘Müzekart GNS’ ile Seyyah Olacak
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun, 18-25 yaş arasındaki tüm gençlere müze ve ören yerlerine ücretsiz girebilecekleri “Müzekart GNS” dağıtacaklarını söylemesi üzerine Güngören Belediyesi Gençlik Merkezi harekete geçti. “Genç Ne Sever” platformu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Güngörenli gençler ilk olarak ücretsiz servis ve rehber eşliğinde Topkapı Sarayı ve müzesini gezdi.

İKİ HAFTADA BİR MÜZE GEZİSİ OLACAK

Gençlerin 300’den fazla müze ve ören yerini 1 Temmuz – 1 Ekim tarihleri arasında ziyaret edebilme imkanı sağlayan ‘Müzekart GNS’ kart sayesinde Güngörenli gençler iki haftada bir müze müze dolaşacak. Tarihin ve kültürün kapılarını gençlere açan proje sayesinde, daha önce hiç müzeye gitmemiş pek çok kişi ilk kez müzeyle tanışmış olacak. 15-18 yaş arasındaki gençlerin de projeye dahil edildiği ‘Müzekart GNS’ kapsamında öğrenciler kimlik kartlarıyla müzeye giriş yapabilecekler.

GENÇLİK MERKEZİ GENÇLERİ BEKLİYOR

Güngören Belediyesi Gençlik Merkezi bugüne kadar, eğitimden eğlence, sanattan spora, yarışmadan müziğe kadar onlarca kategoride binlerce gence ücretsiz eğitim ve hizmet verdi. Gençlik Merkezi’nin hizmetlerinden yararlanabilmek için 15-25 yaş aralığında olmak yeterli. Gençlik merkezine giden gençler, kütüphane, satranç, jenga, Playstation, masa tenisi, sinema ve sanat atölyelerinden faydalanabiliyor.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.