enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4646
EURO
34,7363
ALTIN
2.435,13
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

HER ŞEY OLABİLİRSİNİZ FAKAT SANATKÂR OLAMAZSINIZ

HER ŞEY OLABİLİRSİNİZ FAKAT SANATKÂR OLAMAZSINIZ
A+
A-

Belediyemiz tarafından birçok branşta açılan kurslara katılan öğrenciler yıl boyu edindikleri becerileri sene sonu gösterileri ve sergileri ile gözler önüne seriyor. Resim Kursu sergimizin açılışı Başkanımız Mesut Üner tarafından yapıldı.

Göreve geldiği günden itibaren ilçemizde çocuklara, gençlere verdiği önemle, eğitim çalışmalarını her mecrada sürdüren Başkanımız Mesut Üner, kültürel ve sanatsal etkinliklerin ve edinimlerinde olmazsa olmaz savunucusu oldu. İlçemizde gerek belediyemiz bünyesinde gerekse Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitimi Merkezimiz başta olmak üzere kurumlarla işbirliği içerisinde eğitime destek veren ve önemli çalışmalar yürüten Başkanımız Mesut Üner, müzikten, spora, tiyatrodan meslek edindirme kurslarına kadar vatandaşlarımızı eğitimle buluşturdu.

Kültür Müdürlüğümüz bünyesinde açılan ve Eğitmenimiz Ahmet Demir tarafından kara kalemden yağlı boyaya kadar eğitim verilen resim kursu öğrencilerimiz birbirinden güzel tablolarını sanatseverlerle buluşturdu. Sergi açılışı Nazım Özbay Kültür Merkezimiz ‘de Başkanımız Mesut Üner tarafından yapıldı.

 İlçemizde 20 bin kişi kurslarımızda eğitim alıyor

Açılışta yaptığı konuşma ile tüm kursiyerlere teşekkür eden Başkanımız Mesut Üner, sözlerinde, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hepiniz milletvekili, bakan olabilirsiniz, hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz, fakat sanatkâr olamazsınız” sözlerinde olduğu gibi sanatın ve sanatçının önemini, değerini biliyoruz.

Geleceğin sanatçıları küçüklerimiz ve içinde sanat aşkı olan yetişkinlerimiz için birçok kurs açıyoruz. İlçemizde 20 bine yakın kişi bizim ve işbirliği kurumlarımızın açtığı kurslarda, sanattan, spora eğitim alıyor. Resim kursu kursiyerlerimizin birbirinden güzel eserlerinin yer aldığı serginin açılışını yaptık. Kendilerini ve eğitmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.