enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İygad 28 Kasım’da Yeni Başkanını Seçiyor

İygad 28 Kasım’da Yeni Başkanını Seçiyor
24.11.2015
101
A+
A-

Kongre ve yemek için…

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde 28 Kasım’da  yapılacak olan İYGAD olağanüstü kongre ve kongre sonrasında yapılacak olan 300 kişilik yemek öncesinde yönetim kurulu olağanüstü toplandı.

 

Kongre öncesinde hazırlıklar değerlendirildi

Beylikdüzü Nil Garden Cafe’de biraraya gelen Yönetim Kurulu Üyeleri, iki gündem maddesi ile toplanarak; kongre ve aynı akşam Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde yapılacak yemekle ilgili hazırlıkları değerlendirdi.

Olağanüstü kongrede İYGAD Başkanlığı’na adaylığını açıklayan; Mehmet Mert ve Hasan Hınıslı’nın yan yana gelmesini isteyen yönetim kurulu üyeleri; kongreye tek adayla gidilmesinin, yarım kalan ve hedeflenen projelerin tamamlanması için önemli olduğuna dikkat çekerek, tek listeyle kongreye gidilmesi konusunda temenni kararı aldı.

 

Aynı gün kongre ve yemekli toplantı

Toplantıda; Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde yapılacak olan yemeğe dernek üyelerinin eşleri ile katılması ve davet edilecek protokola fask ve mail yoluyla ulaşılması karar altına alındı.

Olağanüstü Kongre’yi yönetmek üzere oluşacak olan Divan Başkanlığı’na Mustafa Dolu’nun, üyeleliklere de; Yunus Arıkan, Mustafa Küpeli, İrfan Ermiş ve Tuncer Dağ’ın önerilmesine yönelik temenni kararı, Yönetim Kurulu tarafından kabul edildi.

 

12 gazetecinin üyeliği kabul edildi, 4 kişinin ret edildi

Üyelik için müracaat eden; Necati Topçu, Alptekin Daşargöl, Nurcan Canpulut, Ercan Kutlu’nun üyelikleri oy birliği ile ret edildi. Anıl Özsoy, Barış Çelik, Mehmet Atlı, Duygu Oruç, Ufuk Çoban, Zeynep Vural, Emrah Öztürk, Atakan Bozkuş, Oğuz Cevher, Ümit Karaman, İlyas Öztekin ve Necdet Oktay Apaydın‘ın üyelik müracaatları oy birliği ile kabul edildi. Üyeliğe kabul edilen 12 kişi kongre kararından sonra üyeliğe kabul edildikleri için, Olağanüstü Kongre’nin yapılacağı 28 Kasım 2015 tarihinde oy kullanamayacaklar.

                                   İYGAD YÖNETİM KURULU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.