enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kosovalı heyetten Bağcılar Belediyesi’ne ziyaret

Kosovalı heyetten Bağcılar Belediyesi’ne ziyaret
12.05.2022
113
A+
A-

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Kosova Belediye Başkanları ve uzmanlardan oluşan Kosova Belediyeler Birliği heyetini makamında ağırladı. Samimi bir havada geçen görüşmede ziyaretçiler, Bağcılar Belediyesi’nin atık yönetimi başta olmak üzere yapılan uygulamalar ve çalışmalar konusunda bilgi edindi.

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği organizasyon kapsamında İstanbul’da bulunan Kosova Belediyeler Birliği, Bağcılar Belediyesi’ni ziyaret etti. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, aralarında belediye başkanları ve uzman isimlerin de bulunduğu heyeti makamında konuk etti. İkili görüşmenin ardından Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Atık yönetimi ve enerji tasarrufu hakkında bilgi verildi

Belediye görevlileri, yaptığı sunumda atık yönetimi, enerji tasarrufu ve geri dönüşüm konusu başta olmak üzere yerel yönetimlere örnek proje ve uygulamalarını anlattı. Paylaşımları dinleyen ve başarılı bulan heyet, kendilerine gösterilen misafirperverliğinden dolayı Başkan Özdemir’e teşekkür etti. Heyeti ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını söyleyen Özdemir, “Güzel ve yararlı bir görüşme oldu. Hizmetlerimiz hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. İstemeleri durumunda kendilerine her türlü desteği ve yardımı yapabileceğimizi ifade ettik” dedi. Başkanla görüşmenin ardından heyet, Bağcılar Belediyesi’ne bağlı Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tesisi’ni ziyaret etti.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.