enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5372
EURO
34,8746
ALTIN
2.434,25
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ CHP’DEN, İBB’YE TEŞEKKÜR

SİLİVRİ CHP’DEN, İBB’YE TEŞEKKÜR
29.01.2022
136
A+
A-

CHP İlçe Başkanı Berker ESEN kar yağışı nedeniyle , ilçede yaptığı çalışmalardan dolayı İBB’ye teşekkür etti.

CHP İlçe Başkanı Berker ESEN’in açıklamadı şöyle :
“Kıymetli Silivrililer;
Geçtiğimiz Pazar günü başlayan ve hafta içi itibariyle tüm İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı bugün itibari ile İstanbul’umuz ile birlikte ilçemizi de terk etti. Bu süreç içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz 24 saat esasına dayalı olarak; 18 Kar Küreme Aracı, 2 Loder, 6 Beko Loder, 7 Greyder, 33 Traktör ve 100 Personel ile Silivri’de görevinin başındaydı.

Sorumluluk sahamız içerisindeki tüm yollara gerekli müdahaleler imkanlar dahilinde zamanında yapılıp, ana arterlerde sürdürülen kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarına ekiplerimizce aralıksız devam edildi.

İBB Avrupa Yakası 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimiz ve İBB 153 Yerinde Çözüm Ekibimiz iletilen tüm şikayetlere zamanında müdahale ederek vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçmiştir.

Can dostlarımızın zor durumda kalmaması adına İBB ekiplerimizce düzenli olarak besleme çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

İlçe Başkanlığımızca, TEM Otoyolu İstanbul istikameti, Selimpaşa Mevkiinde yolda mahsur kalan vatandaşlarımıza çay ve sıcak çorba ikramında bulunulmuştur.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.