enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sivil Toplum Kuruluşları Demokrasinin Vazgeçilmezidir

Sivil Toplum Kuruluşları Demokrasinin Vazgeçilmezidir
02.03.2016
125
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Yılda en az iki kere sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Başkan Akgün, kent yönetiminde sivil toplum kuruluşlarının da söz sahibi olmalarının demokrasinin gereği olduğunu belirtti.

“Deprem gerçeği göz ardı edilemez”

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “Sivil Toplum Kuruluşları Koordinasyon Toplantısı”nda, daha güzel ve daha çağdaş bir Büyükçekmece için herkesin söz sahibi olabildiği, uyum içinde çalışmanın önemi vurgulandı. Toplantıda İstanbul’da beklenen olası deprem gerçeğine de değinen Başkan Akgün, “İstanbul da bizi bekleyen en önemli sorun beklenen deprem gerçeğidir. Maalesef bu tehlikeyi elbirliğiyle yok sayıyoruz. Şehir planlamamız deprem olgusunu dikkate almalıdır. Bugün plan yapmayan yarın mezar kazmaya bile geç kalır. Bunun için alınacak önlemler ve yapılacak çalışmalara hız kazandırılmalıdır. Deprem gerçeğini göz ardı edemeyiz” dedi.

“Her düşünce ve öneriyi önemsiyoruz”

Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçe genelindeki çalışmaları ve hayata geçirilecek projeler hakkında da sivil toplum kuruluşlarını bilgilendiren Başkan Akgün, daha sonra sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine tek tek söz verdi. Sivil toplum kuruluşlarının sorun ve önerilerini tek tek not alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Büyükçekmece için ortaya konulan her düşünce ve her öneriyi çok önemsiyoruz. Bu açıdan sizlerin değerlendirmeleri önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek projelerimizde bize yol gösterecektir. Kentin, halkın temsilcileriyle birlikte yönetilmesi katılımcı demokrasinin en önemli kuralıdır. Sizler halkın sesi, gözü ve kulağısınız. Daha yaşanabilir bir Büyükçekmece için sizlerle işbirliği yapmak olmazsa olmazımızdır. Demokrasinin gereği ve vazgeçilmezi olan sivil toplum kuruluşlarının her türlü faaliyetlerine geçmişte olduğu gibi gelecekte de destek vermeye hazırız” diye konuştu.

01 02 03 04

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.