enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5247
EURO
34,8295
ALTIN
2.443,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

TÜRAM’A KILIÇDAROĞLU ZİYARETİ

TÜRAM’A KILIÇDAROĞLU ZİYARETİ
17.10.2016
114
A+
A-

Silivri’de “Trakya Tarımının Sorunları” toplantısına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Silivri Belediyesi’nin Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.  Üretim seralarından, tarlalara, aromatik bitkilerin yer aldığı seyir terasından, eğitim sınıflarına kadar tüm alanları tek tek inceleyen CHP Lideri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan Sağlam ve Bezmialem Üniversitesi Eczacılık Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Kartal’ın konuşmalarını dinledi. Sağlam ve Kartal, üniversiteler ile Silivri Belediyesi’nin işbirliği çalışmalarından, tarımda bilimin öneminden söz etti. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm konuklara, merkezde yetiştirilen ürünlerden Karabuğday Pilavı ve et, Karabuğday Salatası, Karabuğday Ekmeği ile Silivri Yoğurdu ikram edildi.

 





















REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.