enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Can Dağaşan Babasını Kaybetti

Can Dağaşan Babasını Kaybetti
18.12.2015
264
A+
A-
Silivri Kuzey Kafkasyalılar Derneği Başkanı Öğretmen Can Dağaşan’ın babası Aşharuva Rauf Dağaşan hakkın rahmetine kavuştu.
 Eskişehir de yaşayan ve uzun bir süredir hastanede tedavi gören Can Dağaşan, Canan Dağaşan ve Onur Dağaşan’ın babaları Aşharuva Rauf Dağaşan bu gün sabaha karşı hakkın rahmetine kavuştu.

 

Aşharuva Rauf Dağaşan’ın cenazesi bu gün Eskişehir de  Vişnelik Mahallesi, Hasan Polatkan Caddesi nde ki Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası  Eskişehir Ahiler Köyü’nde toprağa verilecek.
Evli ve üç çocuk babası olan Aşharuva Rauf Dağaşan 67 yaşındaydı.  Rauf Dağaşan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.DAĞAŞAN AİLESİ
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.