enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İstanbul Milletvekili Kaynarca’dan İYGAD’a Ziyaret

İstanbul Milletvekili Kaynarca’dan İYGAD’a Ziyaret
08.11.2016
101
A+
A-

Milletvekili Tülay Kaynarca, İYGAD’ı ziyaret ederek, İYGAD Başkanı Mehmet Mert ile görüştü. AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mir Mehmet Öztürk’ün de eşlik ettiği ziyarette, Kaynarca, dernek binasını gezdi, anı defterinde duygu ve düşüncelerini paylaştı. Mehmet Mert ve yönetiminin mesleki çıtanın yükselmesi adına derneğe önemli bir merkez kazandırdığını ifade eden Kaynarca, bu ve benzer çalışmaların devamı gerekitiğni belirtti.

 

Anı defterine yazdı

İYGAD Başkanı Mehmet Mert ise AK Parti Milletvekili Tülay Kaynar’caya ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, “Gazeteci bir milletvekili olarak yoğun programınıza rağmen derneğimizi ziyaret etmenize çok sevindik” diye konuştu. Ziyaret sırasında özel anı defterine yazan Kaynarca, “Kuruculuğunu yapmaktan onur duyduğum İstanbul Yerel Gazteteciler Derneğimizi ziyaret ettim. Sivil toplum kuruluşlarının ve meslek örgütlerinin önemine inanan biri olarak derneğimizin başarılı çalışmalar yapmasını diliyor, yeni yerinin ve kongre salonunun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Saygı ve iyi hizmet dileklerimle” ifadelerini kullandı.

dsc_0358 dsc_0366 dsc_0370 dsc_0380

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.