enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4153
EURO
34,6875
ALTIN
2.428,36
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Turizm Haftası Kutlama Programı Gümüşyaka’da Gerçekleşti

20.04.2017
109
A+
A-

TURİZM HAFTASI KUTLAMA PROĞRAMI GÜMÜŞYAKA’DA GERÇEKLEŞTİ

Turizm Haftası nedeni ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gümüşyaka Anadolu Lisesi’nde bir tarafından bir etkinlik gerçekleştirildi. Programa Silivri Kaymakamı Sayın Ali PARTAL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet AY, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mehmet ŞEN, Turizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı A.Refik Bek, Gümüşyaka Muhtarı Osman Başmaya, Ak Parti kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Gümüşyaka Anadolu Lisesi Okul Aile Başkanı ve yönetimi, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

ŞİİR ŞİİR TÜRKİYE’M

Saat 10:30´da başlayan salon programında konuşma ve şiir sunumlarının yanı sıra” Şiir Şiir Türkiye´m ” adlı sine-vizyon gösterimi yapıldı. Programda Gümüşkaya’nın tanıtımı için Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Fatih PEKSÖZ ´ün yönetmenliğinde hazırlanan bir video-klip de yer aldı. Müzik Öğretmeni Samet YEŞİL ´in önderliğinde Müzik Kulübü öğrencilerinin sunumu beğeni topladı.

ÖZGÜN TATLAR BEĞENİ ALDI

Salon programının ardından Gümüşkaya Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan turizm sokağının açılışı Kaymakamımız Sayın Ali PARTAL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet AY ve katılımcılar tarafından yapıldı. Davetlilere ve öğrencilere turizm sokağında başta İstanbul ve Silivri olmak üzere ülkemizin yedi coğrafi bölgesine ait tarihi ve turistik yerlerle ile ilgili bilgiler ve her yörenin kendine özgü yöresel tatları sunuldu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.