enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beyoğlu Belediyesi’nde Duygulandıran Veda

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne tayin olan Beyoğlu Sağlık İşleri Müdürü Nursel Büyük’e düzenlenen veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı. Beyoğlu Belediyesi’ne veda eden Büyük “Beyoğlu Belediyesi’ndeki çalışmamın tadı her zaman damağımda kalacak” dedi.

Beyoğlu Belediyesi’nde Duygulandıran Veda
09.09.2015
341
A+
A-

Beyoğlu Belediyesi’ne uzun yıllar hizmet veren Sağlık İşleri Müdürü Nursel Büyük’ün Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne Çocuk Hastalıkları Uzmanı olarak tayini çıktı.  Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da dokuz yıldır Beyoğlu’na sağlıklı şekilde hizmet veren Nursel Büyük için geçtiğimiz haftalarda Aynalıkavak Semt Konağı’nda veda yemeği verdi. Başkan Demircan yemeğe eşi Ferda Demircan ile katılırken başkan yardımcıları, birim müdürleri ve yakın çalışma arkadaşları yemekte yer aldı.

“NURSEL HANIMDAN HEP RAZI OLDUM”

Nursel Büyük’ten memnuniyetini dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet  Misbah Demircan, “Nursel hanımın yaptığı hizmetlerden hem şahsım olarak, hem de belediye başkanı olarak çok razı oldum. Aynı zamanda Beyoğlu’nda yaşayan insanlara yönelik gayretli çalışmaları da beni çok mutlu etti. Allah Nursel hanıma bundan sonraki çıktığı yolda zihin ve yol açıklığı versin” dedi.

Eğer Nursel hanım bir başka kuruma gidiyorum deseydi asla göndermezdim diyen Başkan Demircan,  her insanın ideallerinin olduğunu, Nursel hanımın da bu ideallerinin peşinden gittiğini belirterek, “Nursel hanım gibi insanlar nereye giderse gitsin herkese hizmet eder” diye konuştu.

 “BURADAKİ ÇALIŞMAMIN TADI HER ZAMAN DAMAĞIMDA KALACAK”

Böyle bir veda yemeği düzenledikleri için herkese teşekkür eden Nursel Büyük, “Hayatta bazı tatlar vardır. Tadı damağınızda kalır. Benim de Beyoğlu Belediyesi’ndeki çalışmamın tadı her zaman damağımda kalacak.  Çünkü burada çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar edindim. Hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Veda konuşmalarının ardından Başkan Demircan, eşi Ferda Demircan ve Mimar Serap Sarıcı ile seçtikleri hediyeleri Nursel Büyük’e takdim etti. Duygu dolu anlar yaşayan Büyük, hiçbir zaman Beyoğlu’nu unutmayacağını söyledi.

6 5 4 3 2 1

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.