enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Eyüboğlu; “Bu günü 4 yıl bekledik”

Eyüboğlu; “Bu günü 4 yıl bekledik”
09.02.2018
103
A+
A-
Yaklaşık dört yıldan beri maçlarını tarafsız sahalarda oynayan Büyükçekmece Tepecikspor’da Temel Eyüboğlu, dört yıllık hasretin sona erdiğini, Cumartesi günü kendi sahalarında dört yıl sonra ilk resmi maçlarını oynayacaklarını söyledi.
Büyük zorluklarla iç saha maçlarını kendi sahalarına almayı başaran Büyükçekmece Tepecikspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Eyüboğlu, stadın müsabaka oynamaya elverişli olması için gecesini gündüzüne katarak mutlu sona ulaşılmasını sağladı. Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaklaşık 5 ay önce başlanan Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadının müsabaka oynamaya elverişli hale gelmesini sağlamak adına elinden gelen çabayı gösteren Eyüboğlu, bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyor. Stadın tam anlamıyla tamamlanmadığını fakat maç oynamaya her hangi bir engelin olmadığına kanaat veren TFF, Büyükçekmece Kaymakamlığı ve Emniyet Müdürlüğünün titiz çalışmalarında bu üçlünün yanında olan Temel Eyüboğlu, Cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Düzyurtspor maçı için adeta saatleri saymaya başladı. Yeni tribünlerin soyunma odalarının kullanılmayacağını, mevcut soyunma odalarının hazır hale geldiğini ve onlardaki eksikleri giderdiklerini söyleyen Eyüboğlu, skorboard ve ses sisteminin de hazır hale getirildiğini söyledi. Protokol tribününün etrafının kapanmadığını fakat en kısa sürede kapanacağından bunun maç oynaya engel olmadığını söyledi. TFF, Büyükçekmece Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür eden Eyüboğlu, Cumartesi günü herkesi Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadına davet ettiklerini söyledi. Her gün eksiklerin bir bir giderildiğini söyleyen Eyüboğlu, sezon bitimine kadar statta hiçbir eksiğin kalmayacağını, 2018-2019 Futbol sezonuna her şeyiyle hazır bir statla merhaba diyeceklerini söyledi. Yaklaşık dört yıldan beri deplasmanlarda cebelleştiklerini ve bunun bir sürü sıkıntılarını çektiklerini söyleyen Temel Eyüboğlu, “Şükürler olsun artık kendi sahamızda oynayacağız. Özlenen ve beklenen Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadında taraftarlarımız artık takımlarını öyle Kilometrelerce yol kat etmeden izleyeceklerdir. Bu stadın yapımında emek sarf eden başta Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün, Başkan Yardımcılarından Ömer Kazancı, Meclis üyelerimizden Fahrettin Altıntaş ve Belediyenin ekibine hatta bu stada gerekli eğilimi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Burada ilk gündün bu güne kadar bir gün olsun ayrılmadık ve Başkanımız Dr. Hasan Akgün’ün bize verdiği görevi layıkıyla yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum. İnşallah bu güzel sahada iyi neticeler alarak takımı istenilen yene taşırız. İnşallah sahamızda oynayacağımız ilk maçtan galibiyetle ayrılır, iç sahaların ne kadar önemli olduğunu bu vesileyle görmüş oluruz” dedi.
Kaynak: İbrahim KESKİN
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.