enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5940
EURO
34,8484
ALTIN
2.496,68
BIST
9.646,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sevgi Gönüllüleri Gurubundan söyleşiye davet

Sevgi Gönüllüleri Gurubundan söyleşiye davet

Silivri Sevgi Gönüllüleri Gurubu Başkanı Korhan Berktaş kısa bir bilgilendirme yaparak Engelli bireylerin sorunlarını dile getirmek ve çözüm yolu bulabilmek söyleşi programlarına başladıklarını belirtti. 

Konu ile ilgili olarak  Berktaş şunları kaydetti;

Bizler bu tür toplantıları toplumu bilinçlendirmek,farkın dalık  yaratmak  yaşanan tüm olumsuzluklara karşı aileleri ve vatandaşları bilgilendirmek için bu tür organizasyonları ara ara düzenleyeceğiz. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu minvalde 28.07.2021 Çarşamba günü Saat: 18:00’de Değirmenköy,İsmetpaşa Mahallesi İkbal Caddesinde yapacağız. Bizlere Konuşmacı olarak destek veren isimler ise şu şekilde olacak. 

Konuşmacılar: Can Dağşan ( RAM-Eğitimci), Avukat- Özcan Öztürk olacak. Kendilerine sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum. Gelmek isteyen vatandaşlarımıza araç kaldırılacaktır. Araç Kalkış- Eski Varnalı Konutları- Kalkış Saati- 17:00 olarak belirlendi. Buradan Silivri Belediyesine de teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Adnan Yıldırım

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.