enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1271
EURO
35,1180
ALTIN
2.227,54
BIST
8.828,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
13°C
İstanbul
13°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Açık
15°C
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Çok Bulutlu
13°C

25 Yıllık Tecrübe ve Yeni Bir Şube

25 Yıllık Tecrübe ve Yeni Bir Şube
MOBİL REKLAM ALANI
01.10.2015
563
A+
A-

Esenyurt ’un iş ve siyaset alanında tanınmış ailelerinden olan Korkmazlar Grup, akaryakıt istasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Korkmazlar Petrol 3’ncü şubesi açılışına yoğun katılım

Esenyurt Saadetdere Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde 3’üncü şubesini açan Korkmazlar Grup, TOTAL akaryakıt istasyonuna yaptığı görkemli açılış ile hizmete sundu. Korkmazlar Grup’un 3’ncü şubesi olan Saadetdere TOTAL Akaryakıt istasyonunun açılışına;  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyeleri, Avcılar Belediyesi meclis üyeleri, Esenyurt ‘un önde gelen iş adamları, siyasiler ve çok sayıda katılım sağlandı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Korkmazlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Korkmaz’ın oğlu Doğukan Korkmaz, “ Total ailesi ve Korkmazlar Grup olarak akaryakıt hizmetimize bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız. 1990 tarihinde Korkmazlar Grup ailesi olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Selahattin Korkmaz önderliğinde çıktığımız bu yolda Esenyurt’umuza yeni bir tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün açılışımıza iştirak eden Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ve tüm konuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Doğukan Korkmaz’ın ardından söz alan TOTAL Akaryakıt Türkiye Satış Müdürü Tuğrul Aybak söz alarak; “ Açılışını gerçekleştirdiğimiz TOTAL Akaryakıt istasyonu ile Esenyurt ’ta ikamet eden vatandaşlar için daha kaliteli hizmetler sunmaya yönelik çaba gösteriyoruz. Bu istasyon ile birlikte Türkiye’de yeni görsel kimliğe sahip TOTAL’in istasyon sayısı 288’e ulaşmıştır. İstasyonumuzun hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Aybak’ın konuşmasının ardından mikrofona davet edilen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Korkmazlar grup ailesine hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve konuşmasına şöyle devam etti;

Kadıoğlu, “ Hem yatırımcı hem de ülkemiz kazanıyor”

Korkmazlar Grup Total akaryakıt istasyonu açılışında konuşan Başkan Kadıoğlu, “Yeni bir ekmek kapısını daha Esenyurt ‘un hizmetine açıyoruz. Bu istasyonun açılmasıyla birlikte istihdam da artacaktır. Açılan her işyeri ile hem yatırımcımız hem de ülkemiz kazanç sağlamaktadır. İlçemize bu yatırımı gerçekleştiren Korkmazlar Grup ailesine de teşekkür ediyorum.  Benim ilçemde böyle iş ve istihdam yatırımlarının yapılması bana gurur vermektedir. Bu yatırımların hayırlarını ve zekâtlarının da yapılması dileğiyle Korkmazlar Grup ailesine hayırlı olsun” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Korkmazlar Grup Yönetim Kurulu Selahattin Korkmaz, Esenyurt Belediyesi Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Korkmazlar Grup Yönetim Kurulu Üyeleri açılış kurdelesini birlikte kesti.

Korkmazlar Grup Saadetdere TOTAL Akaryakıt istasyonu açılış töreni ardından konuklara yapılan ikramlar ile devam etti.

Doğukan KORKMAZ IMG_2014 IMG_2019 IMG_2034 IMG_2081 IMG_2090 IMG_2105 IMG_2118 Necmi KADIOĞLU Tuğrul AYBAK

MOBİL REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.