enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3774
EURO
34,7829
ALTIN
2.395,99
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ak Parti ‘de Durmak Yok

Ak Parti ‘de Durmak Yok
25.08.2015
108
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Silivri AkrnParti İlçe Teşkilatı’nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ak Parti’nin adayırnBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kampanyadaki en önemli mitingine Silivri’denrnyoğun bir katılım gerçekleştire Ak Parti İlçe Teşkilatı dün de çalışmalarınırnaralıksız sürdürdü.

rnrn

Gazetemize konu ile ilgili bir açıklama yapan Ak Parti İlçernBaşkanı Dilek Demiral hız kesmeden çalışmalara devam ettiklerini vernhedeflerinin Silivri’de birinci çıkmak olduğunu belirterek şunları söyledi :  Teşkilat olarak çalışmalarımız aralıksız devamrnediyor. Ak Nota’da her akşam arkadaşlarla vatandaşlarımıza ulaşıyoruz.  Ayrıca Pazar günkü mitinge teşkilat olarakrn2000-2500 kişilik bir partili grubumuz ile katıldık. Bunun dışında kendi özelrnaraçları ile gelen partililerimizle birlikte miting alanında 3000 kişiye yakınrnbir toplulukla başbakanımıza destek verdik. Havanın çok sıcak olması katılımınrnçok daha fazla olmasını engelledi. Bu akşam yine hafta sonu yapılacak olanrncumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili yönetim, kadın ve gençlik kollarımız ile birrntoplantı yapacağız. Ben ilçe başkanları toplantısı için aynı saatlerde il dernolacağım için bu toplantılara Aslan Elmas ve SKM Başkanı Emrah Maşalacı vekaletrnedecek. Partim adına bu sıcak günlerde gece gündüz başbakanımıza destek vermernadına çaba sarf eden  tümrnpartilerimize  teşkilatım adınarnteşekkürlerimi sunuyorum.

rnrn

Ak Partiye sürpriz ziyaret

rnrn

Ak parti Silivri İlçe Teşkilatı akşam saatlerinde sürprizrnbir isme ev sahipliği yaptı. Daha önce cumhurbaşkanlığı seçiminde  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destekrnvereceğini açıklayan Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi  , Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatını ziyaretrnetti. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.