enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA’DA İYİ PARTİ RÜZGARI

ÇATALCA’DA İYİ PARTİ RÜZGARI
27.01.2024
12
A+
A-

Çatalca İlçe Teşkilatı , İl Başkanı Yücel ÇOŞKUN’un ve il yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla mahallede çıkartma yaptı.

İstanbul İl Başkanı Yücel ÇOŞKUN , #Bizimİstanbul projesi kapsamında, Çatalca Belediye Başkan Adayı İsmail İp ve teşkilat mensuplarıyla beraber, Çatalca ilçesinin 39 mahallesinde STK ve esnaf ziyareti yaparak dertlerini dinledi.
STK ZİYARETLERİ YAPILDI
Çatalca’ da Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası Başkanlığı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası STK ziyaretleriyle başlayan proğram , esnaf ziyaretleriyle , altı grup halinde mahallelerde devam etti
İl Başkanı Yücel Çoşkun STK ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda şunları söyledi :
İlçemizin köylerinde yaşanan zorlukları İYİ Belediyecilik anlayışımızla giderecek, tüm ilçelerimizdeki hemşehrilerimizi huzur ve mutluluğa kavuşturacağız.
ÇATALCA’DA İDDİALIYIZ
Çatalca da bizim için önemli ilçelerimizden biri , çünkü daha önce Çatalca’ya belediye Başkanı , İl Genel Meclis Üyesi , ilçe başkanı ve çeşitli STK’larda hizmet etmiş bir belediye Başkanı adayımız var . İsmail İp başkanımızın tanınmış bir aday olması , aday adayı olduğu süreçte ve ilçe başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar onun bu yarışta en büyük avantajı
BİZ SEÇİMDEN SEÇİME GELMEDİK
Seçmenlerin partilerden en büyük şikayeti seçimden seçime geliyor olmalarıydı . Biz bu konu da avantajlıyız . Altı yaşında bir parti olmamıza rağmen , dördüncü seçime giriyoruz . Biz sizlerin ayağına seçim olmadığı dönemlerde de geldik ziyaret ettik , dertlerinizi dinledik . Hatta pandemi döneminde bile Türkiye yi olduğu gibi Çatalca’yı da dolaştık. Dertlerinizi dinledik . Meclise taşıdık . Onun için bu konuda biz diğer partilerden avantajlıyız .
ÇATALCA’DA ÖNCE İNSAN , ÖNCE SEN
Çatalca Belediye Başkan Adayı İsmail İP sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi : Çatalca için ‘ önce insan , önce sen ‘ diyerek çıktığımız yolda; İl Başkanımız sn. Yücel Coşkun, Belediye Başkan Adayımız sn. İsmail İp, İlçe Başkanımız sn. Füsun Alkes, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyesi Aday Adaylarımız ile Çatalca Merkez ve mahallelerimizde halkımızla bir araya geldik ve sorunları dinleyip çözüm önerilerimizi sunduk.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.