enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5431
EURO
34,9157
ALTIN
2.429,23
BIST
9.699,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK Parti Heyetinden Nuray Koçer’e Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Heyetinden Nuray Koçer’e Hayırlı Olsun Ziyareti
25.08.2015
118
A+
A-

Geçtiğimiz hafta yapılan Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinin galibi olan Nuray Koçer ve ekibini tebrik niteliği de taşıyan ziyarete, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları da katıldı. AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olan Nuray Koçer kardeşimizin görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Biz AK Parti olarak her zaman halkımızın ve esnafımızın şartlarını iyileştirmek için çalışacağız. Bu noktada da sizlerle el birliği yaparak, gerekli hizmetleri yapacağız. Kaliteli bir seçim sürecini geride bıraktınız. Yapılan genel kurulun ardından, esnafımız oda başkanı olarak Nuray Koçer’i uygun gördü. Kendisini bir kardeş olarak çok seviyoruz. Kaliteli ekibi ile birlikte bu görevi layıkı ile yerine getireceğini düşünüyor ve hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.

KOÇER:AMACIM KÜSKÜNLÜKLERİ BİTİRMEK

İlk tebrik ziyaretinin AK Parti Heyeti’nden geldiğini belirten Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer; “Demokratik bir seçim sürecinin ardından başkanlık bana nasip oldu. Benim amacım küskünleri barıştırmak ve Silivri’de esnafımızın bir arada olmasını sağlamaktı. Hiç kimseye bir kırgınlığım yok. Odamızın kapıları herkese açık. İlk tebrik ziyareti AK Parti Heyeti’nden geldi. Nezaket ziyaretiniz bizi çok mutlu etti. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.







REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.