enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5675
EURO
34,6955
ALTIN
2.503,75
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AKGÜN’E BİSİKLET HEDİYE ETTİLER

AKGÜN’E BİSİKLET HEDİYE ETTİLER
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi ve Dünya Olimpian Derneği ve Büyükçekmece Ali Hüryılmaz Bisiklet İhtisas Kulübü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.

Dünya Olimpiyat Derneği ve Büyükçekmece Ali Hüryılmaz Bisiklet İhtisas Kulübü, 7’den 70’e tüm Büyükçekmeceliler için spor alanında çalışmalar düzenleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e bisiklet hediye etti.

“Büyükçekmece halkı da benim gibi spor yapmayı seviyor”

Spor yapmayı seven bir belediye başkanı olan Başkan Dr. Hasan Akgün, kendisine bisiklet hediye eden Dünya Olimpian Derneği ve Büyükçekmece Ali Hüryılmaz Bisiklet İhtisas Kulübü’ne teşekkürlerini ileterek şu şekilde konuştu: “Büyükçekmece’yi sporda da marka bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza her gün bir yenisini ekliyoruz. Binlerce branşta her yaş grubumuza uygun ücretsiz kurslar ve aktiviteler düzenliyoruz. Büyükçekmece halkı da benim gibi spor yapmayı seviyor. Mesailerimin çoğunluğunu yürüyüş yaparak geçiriyorum, araba kullanmamaya gayret gösteriyorum. Belediye personeli için otoparkta yüzlerce bisiklet var. Personeller yakın mesafelerde araba kullanmak yerine bisiklet kullanarak hem ekonomiye katkı sağlıyor hem de sağlıklı bir yaşam sürüyor: Sağlıklı bir hayatın altın anahtarı spordur.”

“Gayemiz, beldemizi daha iyi noktaya götürmek”

Başkan Akgün’e spor alanındaki çalışmalardan ötürü teşekkürlerini ileten Büyükçekmece Ali Hüryılmaz Bisiklet İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Hasan Terzi, “Büyükçekmece Türkiye’deki bugün yaz kış oturulabilen ve yaşanabilen en iyi sahil kentidir. Başkanımıza bisiklet hediye etmekteki gayemiz birlikte beldemizi daha iyi noktaya götürmek, beldemizi bisiklet sporu açısından daha iyi bir yere taşımaktır” dedi. Törene Dünya Olimpian Derneği Başkan Yardımcısı ve eski milli atletlerimizden Alper Kasapoğlu’da katıldı. Başkan Akgün, Kasapoğlu ve Terziye birer teşekkür plaketi takdim etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.