enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Akgün, Hizmette Sınır Tanımıyor

Başkan Akgün, Hizmette Sınır Tanımıyor
03.11.2015
105
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelinde sürdürülen yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını denetledi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Maksude Sak ve teknik ekibiyle birlikte Alkent, Çakmaklı, Pınartepe ve Atatürk mahallelerinde sürdürülen yol yapım, asfaltlama, peyzaj ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“Hedeflerimizin çok önündeyiz”

2015 yılını “Yatırım Yılı” ilan eden Büyükçekmece Belediyesi, ortaya koyduğu performansla hedeflerinin önüne geçti. Yıl içinde Büyükçekmece genelinde hummalı bir çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, pek çok mahallede yol sorununu çözerek, yenilenen modern yolları ilçe halkının hizmetine açtı. Yapılan tüm çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hedeflenen hizmetlerin çok önünde olmalarının sevindirici olduğunu söyledi.

Büyükçekmece- Hadımköy yolunda sona gelindi

İlk olarak Alkent Mahallesi ve çevresinde sürdürülen yol, kaldırım, tretuvar ve bordür çalışmalarını inceleyen Başkan Akgün ve teknik ekibi, daha sonra Büyükçekmece Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan, Büyükçekmece’den Hadımköy gişeleri arsındaki mesafeyi 4,5 kilometre kısaltacak olan 24 metre genişliğindeki 2 yeni yolu inceledi. Alkent Mahallesi ile Demir La Vida Yaşam Merkezi arasından başlayan ve Mehmet Yeşilgül Bulvarı’ndan Büyükçekmece merkeze bağlanacak olan yollarda tretuvar, aydınlatma, peyzaj ve kaldırım yol yapım çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, bu yolların asfaltlama işi ise Büyükşehir Belediyesi’nce yapılacak.

Pınartepe’ye modern yollar yapıldı

Pınartepe Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi ve çevresinde sürdürülen yol, kaldırım, bordür ve tretuvar çalışmalarını da inceleyen Başkan Akgün, asfaltlaması tamamlanan yollarda sürdürülen son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son olarak Atatürk Mahallesi, Sümbül (Bingül) Sokak ve çevresinde Büyükçekmece Belediyesi’nce sürdürülen yol, kaldırım, bordür, tretuvar, peyjaz ve bahçe duvarı yenileme çalışmalarını da yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bölge halkına da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Artı değer katmayı sürdüreceğiz

2015 yılında başlatılan hizmet seferberliğinin 2016 yılında da aynı kararlılıkla devam edeceğinin altını çizen Başkan Akgün, “Büyükçekmece ailemize hizmetin en iyisini, en kalitelisini verebilmek için bütün imkanlarımızı sonuna kadar seferber ettik. Öncelikli olarak acil ihtiyaç duyulan yolları yenilenerek hizmete açıldı. Çakmaklı ve Alkent mahallerinden geçecek olan 2 yeni yol sayesinde Büyükçekmece ve Hadımköy gişelerini 4,5 kilometre kısaltıyoruz. Pınartepe Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi’nde asfaltlama çalışmasını bitirdik. Bölgedeki diğer yollarda da çalışmalarımız devam ediyor. Atatürk Mahallesi, Sümbül Sokak ve çevresindeki devam eden çalışmalarımızda da sona gelindi. Çalışmalar bitince mahallenin çehresi değişecek. Yapmış olduğumuz ve hayata geçireceğimiz yeni projelerimizle, İstanbul’un ve Türkiye’nin en özel ilçelerinden bir tanesi olan Büyükçekmece’ye artı değer katmayı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.

 

02 03 04 05 06

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.