enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan İmamoğlu Burs Alan Öğrencilerle Buluştu

Başkan İmamoğlu Burs Alan Öğrencilerle Buluştu
07.02.2017
110
A+
A-

Eğitime her zaman destek veren Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl geçen sene burs sağladığı öğrenci sayısını 800’den 1500’e çıkardı.

Beylikdüzü Başkanı Ekrem İmamoğlu belediyenin bağışçılar yoluyla burs sağladığı üniversite öğrencileri ve velileri ile Gürpınar Cemil Hoca Restaurant’ta öğle yemeğinde buluştu. Başkan İmamoğlu gençlere, “Güzel ülkemizin geleceğini inşa edecek güzel gençlerden başarılarını ve gelecek hayatlarında Beylikdüzü’nü unutmamalarını diliyorum.” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi tarafından bağışçılar yoluyla eğitim hayatlarına burs sağlanarak destek olunan üniversite öğrencileri ve aileleriyle bir araya geldi. Gürpınar Cemil Hoca Restaurant’ta misafir ettiği öğrenci ve veliler ile tek tek ilgilenen Başkan İmamoğlu, sadece Beylikdüzü’nün değil, Türkiye’nin geleceğinin anahtarının eğitim olduğunun altını çizdi.

“Önümüzdeki sene başarı ön planda olacak”

Bu yıl geçen yıla oranla burs sağlanan öğrenci sayısının 800’den 1500’ün üzerine çıkartıldığını belirten İmamoğlu, her başvuruyu sonuçsuz bırakmamak için çaba gösterdiklerini kaydederek, “Bu sene burs verilecek öğrencilerin sınırlamasını bir kenara bıraktık. Ancak bundan sonraki senelerde başarı unsurunu şart koşacağız. O nedenle derslerinizi sıkı tutmanızı istiyoruz. Şimdiden tedbirlerinizi alın” diyerek öğrencileri uyardı.

Beylikdüzü her alanda eğimin destekçisi

Sadece üniversite seviyesinde değil tüm yaş grubundaki öğrencilerin eğitimini önemseyen Beylikdüzü Belediyesi, devlet kurumlarının da fiziki bakımlarını üstleniyor. Okul aile birlikleri ve okul yönetimleri sadece işin eğitim kısmı ile ilgilenebilmesi için her yıl 60’ın üzerindeki okulun fiziki bakımlarının yanı sıra eksikleri belediye tarafından tamamlanıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.