enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Kerimoğlu’ndan Çocuklarla Sinema Keyfi

Başkan Kerimoğlu’ndan Çocuklarla Sinema Keyfi
02.02.2017
117
A+
A-

Bakırköy Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyerek “Bakırköy’de Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmayacak” projesini hayata geçirdi.

 Bakırköy’de hayatında daha önce hiç sinemaya gidememiş çocukların sesini Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu duydu ve CHP Bakırköy İlçe Teşkilatı, Capacity AVM ile Cinemaximum destekleriyle hayata geçirilen projeyle; ilk grupla vizyondaki Moana filmini çocuklarla beraber izledi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu sinema salonuna girmeden önce de çocuklara patlamış mısır ve içecek de ikram etti.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu sinema çıkışı yaptığı açıklamada şunları söyledi. ” Bakırköy Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerini çok önemsiyoruz. Bugün de burada daha önce hiç sinemaya gidememiş çocuklarımızla beraber sinema izleme keyfini yaşadık. Çocuklarımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur. Küçücük yürekleri sevindirmeye devam edeceğiz. Onların yüzündeki tebessüm gerçekten görülmeye değerdi.”

Etkinliğe CHP Bakırköy İlçe Başkanı Av. Celal Sevinç ve ilçe parti yönetimi de katılarak çocuklarla beraber film izlediler.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.