enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3079
EURO
34,5996
ALTIN
2.430,64
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Sarıkurt Kurban Satış Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Sarıkurt Kurban Satış Merkezinde İncelemelerde Bulundu
A+
A-

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Çorlu Belediyesi Kurban Satış Merkezini ziyaret ederek yetkili ve üreticilerden bilgiler aldı.

Önceki gün başlayan büyükbaş kurbanlık satışlarının ardından beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ile Çorlu Belediyesi Kurban Satış Merkezini ziyaret eden Başkan Sarıkurt, alanda incelemelerde bulundu.

Vatandaşlarımızın sağlıklı kurbanlıklar temin edebilmesi için her türlü tedbirin alındığını ve bu kapsamda büyükbaş hayvan satışlarının 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü başladığını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Kurban Satış Merkezimizde üreticilerimiz tarafından 10 çadırda kurban satışı gerçekleştirilecek. Ziyaret sırasında değerli üreticilerimizle bir araya geldik. Yaptıkları değerlendirmelerde bu yıl vatandaşların yaklaşık olarak 400 büyükbaş kurbanlık satın almasını beklediklerini dile getirdiler. Umarım her şey hem üreticilerimizin hem de vatandaşlarımızın arzu ettikleri şekilde sonuçlanır ve her iki tarafın da memnun kaldığı bir kurban satış dönemi yaşanır.” dedi.

Başkan Sarıkurt ayrıca küçükbaş kurbanlık satışlarının da 3 Ağustos 2019 tarihinden itibaren başlayacağını dile getirerek, satışların her yıl olduğu gibi bu yıl da Hıdırağa Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nde kurulan alanda gerçekleştirileceğini söyledi.

Öte yandan Kurban Satış Merkezinin hemen karşısında bulunan Büyükşehir Belediyesi Çorlu Mezbahası’nın ise Kurban Bayramının ilk 3 gününde hizmet vereceği belirtilirken, Çorlu Mezbahası’nda büyükbaş hayvan kesim ücretinin 350 TL, küçükbaş hayvan kesim ücretinin ise parçalama dahil 90 TL olduğu açıklandı. Özel kesim istasyonlarını mezbaha gibi alanları kullanmak istemeyen vatandaşlar için ise Cemaliye Mahallesi’nde kurulu bulunan Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde kesim yapabilecekleri hatırlatılırken, bu alanlarda yapılacak kesimlerde ise küçükbaş kurbanlıklar için 30 TL, büyükbaş kurbanlıklar için ise 70 TL ücret alınacağı belirtildi.

Vatandaşlarımız detaylı bilgi almak için 444 99 59 no’lu telefondan Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevi’ne ulaşabilecekler.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.