enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5157
EURO
34,9340
ALTIN
2.433,58
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bizim projelerimize onların hayalleri yetmez

Bizim projelerimize onların hayalleri yetmez
25.08.2015
105
A+
A-

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tarkan Burçak Uygun, Çanta eski Belediye Başkanı Saffet Sert, Değirmenköy eski Belediye Başkanı Osman Topaç, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensuplarının katıldığı mitingde, coşku hakimdi.

EN GÜZEL CEVAP SANDIKTA VERİLİR

Halkın, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında olduğunu belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Bugün burada, siz dava arkadaşlarımla bir arada olduğum için çok mutluyum. Gençlik Kollarımızın, Kadın Kollarımızın, Teşkilatımızın hakkını ödeyemeyiz. Onların emekleri çok fazla. Önümüzde bir yerel seçim var. Fakat seçimler artık, genel seçime olmaya doğru gidiyor. Silivri’nin projelere ve hizmete ihtiyacı var. Silivri 5 yıl değil 20 yıl geriye gitti. Cumhuriyet Mahallemizde bu geri kalmışlıktan en çok nasibini almış yerlerden biriydi. Sizi cezalandırdılar. Siz bu davranışı hak etmiyorsunuz. Eksiklerinizi biliyoruz ve hepsini tamamlayacağız. Ülkemizi, vatanımızı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi bu artık bir istiklal meselesine dönüştü. Bu millet atılan iftiraları, oynanan oyunları görüyor. En güzel cevap sandıkta verilir ve siz sandıkta en güzel cevabı vereceksiniz. Sizleri bu ülke için, gençlerimiz için sağ duyulu olmaya davet ediyorum. Kutlu yol arkadaşım olan sizlerle bu davayı kazanacağımızı biliyorum” dedi.

SİZ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI MISINIZ?

Seçim çalışmalarından ve Silivri’yi mega kent yapacak projelerden bahseden AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Son 10 senede Türkiye sürekli ilerliyor. Ekonomi, sağlık, eğitim alanında itibar kazandı. IMF’den borç istemek için kapılarda bekleyen başbakanlardan, bugün IMF’ye borç verecek duruma gelmiş bir ülkeye dönüştük. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş, 3. Havaalanı, Marmaray, Avrasya Tüneli, 3. Köprü gibi büyük projelerle İstanbul’u nakış gibi işlerken muhalefet ne yaptı? Bütün bu hizmetlere karşı çıktı. Siz karşı çıkmaktan başka ne bilirsiniz? Eskiden Silivri’mizde belediye dendiği zaman, vatandaşlarımızın zihninde sadece yol yapan, su getiren bir kurum canlanıyordu. Fakat 2004’te AK Parti yerel yönetimde iktidar olduktan sonra artık belediye, beşikten mezara kadar insan hayatının her anında etkin görev üstlenen bir kuruma dönüştü. Şimdi karşımıza projeleri ile çıkamadıkları için Atatürkçülük nutukları atıyorlar. Ama bunlar İstiklal Marşı’nı yarıda kesen sahte Atatürkçüler. 130 Milyon TL borcu olan bir belediye ile karşı karşıyayız. Bütçelerine baktığımızda 1 Milyon TL telefon faturası olduğunu görüyoruz. Siz sürekli bir birinizle telefonda mı görüştünüz? 15 Milyon TL ağırlama gideri var. Siz Dışişleri Bakanlığı mısınız? Bu kadar çok kimleri ağırladınız?”

GÜMÜŞYAKA VE ALİPAŞA’YA DEVLET ÜNİVERSİTESİ MÜJDESİ

“Biz hizmet üreten bir partiyiz. Silivri’ye 2004-2009 yılları arasında 850 Trilyon hizmet getirdik. Şimdi metro getireceğiz. Getiremezler diyorlar. Bunlar hayal bile edemez ama biz metroyu getireceğiz. Bir şehir için devlet üniversitenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu dönem Gümüşyaka ve Alipaşa’ya devlet üniversitesi getireceğiz. Kavşak projelerimiz ile Silivri’nin iki yakasını bir araya getireceğiz. Kültür Merkezi, spor kompleksi, gösteri adası ve daha pek çok projemizi sizlerin hizmetine sunacağız. Önümüzde az bir zamanımız kaldı. Ama biz, bu partiye gönül vermiş bütün dava arkadaşlarımızla kalan süremizi en iyi şekilde değerlendirerek el birliği ile seçimi kazanacağız” şeklinde konuştu.

MİLLETİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I BAĞRINA BASMIŞTIR

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca; “Bugün Silivri’de yaşayan kıymetli vatandaşlarımız ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızla birkaç kere daha bir araya geldik. Her zaman bizi desteklediler. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu günden bu yana İstanbul’un sorunları ile dertlenmiş ve çözmek için her zaman mücadele etmiş bir kişidir. İstanbullu da bu çabayı görmüş ve 1999 yılından bu yana Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basmıştır. Bu sevgi ve muhabbet bazı kesimler tarafından kıskanılmış ve okuduğu bir şiirden dolayı cezaevine gönderilmiştir. Dünyada hiçbir siyasi parti her seçimde oyunu arttırarak başarısını arttıramamıştır. Ama biz artık oyumuzu yüzde ellilere dayandırdık. Bu başarıların hepsi sizin sayenizde. Siz her problemde, kale gibi dimdik arkamızda durdunuz. Bizim derdimiz bu millete hizmet etmektir. Sizin derdiniz, bizim de derdimizdir.”

TÜRKİYE AYAĞA KALKTIKÇA TÖKEZLETMEYE ÇALIŞTILAR

“Ülkemiz ne zaman bir şekilde ayağa kalktıysa birileri tarafından hep tökezletmeye çalışıldı. Biz kendi irademizle sorunlarımızı çözmeye çalışınca birleri bundan rahatsız oldu. 14 ay önce çözüm süreci bitmemiş olsaydı o günden bu güne 1000’in üzerinde şehidimiz için ağlıyor olacaktık. Ülkemiz ayaklarının üzerinde durmaya çalıştıkça çomak sokmaya çalıştılar. Gençlerimizi çeşitli kışkırtmalarla birbirine kırdırtmaya çalışıyorlar. Fakat biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. AK Parti 12 yılda, bu ülkeye Cumhuriyet Tarihi boyunca aldığı hizmetlerden daha fazlasını kazandırmıştır. Gözlerimizin rengi farklı olabilir ama gözyaşlarımızın rengi aynıdır. Allah hiç birimizin gözlerinden yaş akıtmasın. Biz bu ülkede barış ve huzur içinde yaşamak istiyoruz ve bunun için de mücadele etmeye devam edeceğiz. 30 Mart seçimlerinde Silivri’de Tahir Sert Başkana, İstanbul’da Kadir Topbaş Başkana, Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinizi bekliyor ve başarılar diliyorum” dedi. Milletvekili Harun Karaca’nın konuşmasının ardından program sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.