enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3367
EURO
35,1613
ALTIN
2.242,18
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalca Eski Belediye Başkanı Cem Kara’ya son görev için CHP tam kadro geldi

Çatalca Eski Belediye Başkanı Cem Kara’ya son görev için CHP tam kadro geldi
10.08.2020
108
A+
A-

Çatalca Eski Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, çok sayıda CHP Milletvekili ve belediye başkanın katıldığı cenaze töreniyle son yolcuğuna uğurlandı.

Cenaze töreninde konuşan İmamoğlu, merhum Kara ile uzun yıllar beraber çalıştığını, kalp kırmayan titiz bir insan olduğunu belirterek, “Çatalca ilçesine kendisini adamış 10 yıl hizmet etmiş bir insan için umut ediyorum; ilçe belediye başkanımızla adını burada daimi kılacak, güzel bir hizmet yapar ve ismini burada ömür boyu yaşatırız. Bu konuda Çatalca halkına sözümüzdür.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, önceki gün hayatını kaybeden CHP’li Çatalca Eski Belediye Başkanı Cem Kara’nın cenaze törenine katıldı. 58 yaşında yaşamını yitiren Kara için ilk tören Çatalca Belediyesi Hizmet Binası’nın önünde yapıldı. Belediye önünde Kara ailesi ve Çatalcalılara baş sağlığı dileyen İmamoğlu kısa bir konuşma yaptı. Cem Kara ile uzun yıllar beraber çalıştığını, dostluğunu ve arkadaşlığını yaşamış biri olduğunu ifade eden İmamoğlu, “Her an görevini en iyi yapma konusunda titizliği olan bir insandı. Çatalca’ya kendisini adamış olduğuna şahidim. Belediyeciliği yaparken gerçekten prensibiyle hakkını, hukukunu, toplumsal hukukunu koruyarak sürece en dürüstçe bakma konusunda olağanüstü titiz bir insandı. Yaklaşık 10 -11 yıllık bir tanışıklığımız var. Kalp kıran, insanı rencide eden tek bir konuşmasına şahitliğim yoktur. Bu kadar titiz bir insandır. Allah gani gani rahmet eylesin.” diye konuştu.

FERHATPAŞA MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ
Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardından belediye binasının önündeki tören sona erdi. Cem Kara’nın Türk Bayrağı’na sarılı naaşı ikindi vaktinde cenaze namazı için Çatalca Ulu Camii’ne getirildi. Buradaki törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bazı CHP İstanbul Milletvekilleri, İlçe belediye başkanları, İBB bürokratları ve çok sayıda seveni katıldı. Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler cami avlusunda Cem Kara’nın eşi Nurhan Kara ve çocuklarına başsağlığı diledi. Sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Cem Kara’nın cenazesi Feratpaşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

1962 yılı doğumlu Cem Kara, 2009 ve 2014 seçimlerini kazanarak iki dönem Çatalca Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştü.

REKLAM ALANI