enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4744
EURO
34,8431
ALTIN
2.451,36
BIST
9.867,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tabak dosyasını Ersaraç’a verdi

Tabak dosyasını Ersaraç’a verdi
08.12.2018
111
A+
A-

Eski Ortaköy Belediye Başkanı Erdinç Tabak İyi Parti’den, Silivri Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaat dosyasını İyi Parti İlçe başkanı Ozan Ersaraç’a teslim etti.

Üç dönem Ortaköy Belediye başkanlığı yapan, Erdinç Tabak, Silivri Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaat dosyasını, İyi Parti İlçe Başkanlığına yakınları, arkadaşları ve partililerle gelerek teslim etti. Ardından yaptığı basın açıklamasında; Hoş Geldiniz. Ülkemiz karanlık günler yaşamakta; karanlığa korumasız gitmektedir. Ülkemizin bu içine düştüğü bu karanlıktan, kuşkusuz halkın iradesi  kurtaracaktır.

Bu mücadelenin en etkili unsuru yerel yönetimlerdir. Yolumuz meşakkatlidir, kimler ile mücadele edeceğimizi gayet iyi bilmekteyiz.31 Mart’ta yapılacak olan seçimler fevkalade önemlidir. Partimizdeki istikrarı tayin edecektir. Bu seçim genel seçimin anahtarıdır. Yani partimize iktidar kapısını açacaktır. Bilgimiz, birikimimiz, deneyimimiz, tecrübemiz, liyakatli kadrolarımız ile Silivri’de hizmete talibiz. Bizim irademizde haksızlık olmaz, adaletsizlik olmaz, küçük hesaplar hiç olmaz, geniş ufkumuz ve titizlik ile hazırlanmış projelerimiz ile vatandaşın önüne teraziye çıkacağız. Bu seçimde aday çok önemli…!Evet aday; halkın iyi dediği aday, sizin iyi dediğiniz yetmez, yani seçim kabiliyeti olan aday, yani hangi üniversiteyi bitirmiş, şu olmuş, parası varmış, fevkalade iyi ama, halk ile hiç kaynaşmamış, halkın dilinden anlamıyor, halk o zaman gider kendi adayını bulur. Halka kendi adayını verin.

Silivri’nin bizlere ihtiyacı var. Bizimde Silivri’ye… Bizim ihtiyacımız nedir? Biz hizmet etmek istiyoruz şevk ile halkımızın refahına, imar ve inşasına, maddi ve manevi yücelmesine huzura kavuşmasına hizmet etmek istiyoruz.

Bunun için bu şerefli göreve talip oldum. Halkı tarafından kucaklanmış, halkı tarafından sahip çıkılmış, bir başkan olmak için aday oluyorum. Yolumuz uzundur. Meşakkatlidir. Yolumuz açık Cenap-i Allah yardımcımız olsun. Kalın sağlıcakla.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.