enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3676
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çayırdere: Köylüyü yok etmeye çalışıyorlar,tehlikenin farkındamısınız?

Çayırdere: Köylüyü yok etmeye çalışıyorlar,tehlikenin farkındamısınız?
25.08.2015
92
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Çayırdereli hemşerileriyle bir araya geldi. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ile Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği ziyarete Çayırdereliler yoğun ilgi gösterdi.

TUĞLU; “IŞIKLAR VE SARIGÜL HİZMET ETMEK İÇİN HAZIR”

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Çayırdere’de yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Sizlerin gücünü her zaman arkamızda hissettik, teşekkür ederiz. Sıkıntılarınızı çok iyi biliyoruz. Gece gündüz demeden çalıştınız, çalıştıkça fakirleştiniz. Köylümüz nasıl geçineceğini bilemez hale geldi. Silivri’de Özcan Işıklar, İstanbul’da Mustafa Sarıgül sizlere hizmet etmeye hazır.”

IŞIKLAR; “TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?”

Başkan Işıklar Çayırdere’de yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Köy tüzel kişiliğinin korunması ve desteklenmesi gerekirken, köy tüzel kişiliğini kaldırdılar. CHP iktidara geldiğinde köy tüzel kişiliği geri gelecek. Yıllarca kendi yerinde kiracı halde yaşayan köylümüzü şimdi de yok etmeye çalışıyorlar! Tehlikenin farkında mısınız? Bu tehlikeyi atlatamazsak rejim sorunu ortaya çıkacak. Sizlere oy verme hakkı verdim diyor ama köy tüzel kişiliğini kaldırarak ortak kullanım alanlarına göz dikiyor. Bu toprakların tapusunu sahibine vermeyen anlayış, başkalarına peşkeş çekmek için çaba harcıyor!

“SATMADAN, SATTIRMADAN GURURLA KARŞINIZDAYIZ”

Gıda, inşaat, medya sektörü onlarda! Bir umutla kendilerine oy vermiş insanların umutlarını ayakkabı kutularında, kasalarda yok ettiler. Dini bizim karşımıza oy sebebi olarak koyan anlayışı durduracağız. Beş yıldır bu memleketin taşına, toprağına sahip çıktım. Yerel yönetim; şehrin vicdanına sahip çıkmaktır. Tarihinin en zor döneminde, kafasına vurmak için fırsat kollayan bir durumda ayırmadan, kayırmadan, satmadan, sattırmadan büyük bir gururla karşınıza geldik.

“TERTEMİZ OYLARINIZLA BU ÜLKENİN GELECEĞİNİ AYDINLATACAĞIZ”

Çikolata kutularına çeyrek altın koyup evlere gönderen, sonra sizi Allah’a havale ediyorum diye telefon eden anlayışı, 30 Martta Allah’a havale edeceğiz. İşte oya nasıl baktıkları ortaya! İnsanı aşağılamanın daha çirkin bir yolu olamaz! Tahta sandıklardan çıkacak tertemiz oylarımızla bu ülkenin geleceğinin önünü açacağına inancımız tam.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.