enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5490
EURO
34,8241
ALTIN
2.439,12
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Demiral’ın Yeni Yıl Mesajı

Demiral’ın Yeni Yıl Mesajı
25.08.2015
122
A+
A-

Değerli Hemşerilerim,

Geride bıraktığımız 2013 yılında da, AK Parti olarak milletimizin hizmetkârı olmaya devam ettik. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, daha demokratik, daha modern ve daha güçlü Türkiye ile bir yılı geride bıraktık. 2013 Yılının en büyük kazanımlarından birisi, 30 yıl süren terörün bitmesi ve artık şehit haberlerinin ana yüreklerine düşmemesi olmuştur. IMF’ye, “bitmez” denilen borç bitmiş ve ekonomik esaret sonlandırıldığı gibi, IMF’ ye borç verir hale gelinerek, Türkiye Dünya’da söz sahibi olmuştur. Bunun yanı sıra, Eğitim de, Sağlık’ta, Turizm’de, Bilim ve Savunma Sanayiinde, Tarım da, Turizm’de ve daha birçok alanda dev projeler gerçekleştiren AK Parti, 2023 ve 2071 hedefine hız kesmeden ilerlemektedir.

Din, dil, ırk ve mezhep, gözetmeksizin bütün vatandaşlarını kucaklayarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde her geçen gün daha da güçlenen Türkiye, AK Parti iktidarı ile 2014 yılında da gücüne güç katacaktır. Yapılan bütün saldırılara rağmen, oynanan bütün kirli oyunlara rağmen; devletini sinesinde gören yüce milletimiz, AK Parti’ye sahip çıkmış ve her seçimde oyunu artırarak AK Parti’yi bağrına basmıştır. Bundan sonra ki seçimlerde de yine AK Parti Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak parti olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin bizlere emaneti olan bu vatana ve bu millete hizmet etmek bizlerin asli görevidir.

Kıymetli Silivrililer,

Kendisini ve partisini milletine hizmetkâr eden Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinde, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak bizlerde Silivri’de çok başarılı işlere imza attık. 2013 yılı içerisinde, Çeltik, Yolçatı, Seymen, Fener, Alipaşa, Gazitepe, Kadıköy, B.Kılıçlı, K.Kılıçlı, mahallelerimiz de Doğalgaza kavuştu. Yolları asfaltlandı. İçme suyu şebeke hatları değişti. Arıtma tesisi yapımları devam ediyor. Üç İlköğretim okulumuza kapalı spor salonu yapımı devam ediyor. En önemlisi, Cumhuriyet tarihinin en önemli yatırımlarından biri olan, 62 Milyon liralık dev yatırımla ilçemizin kanayan yarası, Boğluca Deresinin ıslah çalışmalarında neredeyse sona gelindi. Bunun gibi Silivri’de daha sayamayacağımız birçok yatırım ve hizmet gerçekleşti ve gerçekleştiriliyor.

2014’ü Karşılarken,

İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı, denizi, ormanı ve tarım alanları ile adeta İstanbul’un incisi doğup büyüdüğümüz, hayatımızı idame ettirdiğimiz ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştirdiğimiz Silivri’mize 2014 yılında da hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2014 yılının, saygı, sevgi ve kardeşlik duyguları ile dolu bir yıl olmasını temenni ediyor, Ülkemize ve bütün dünyaya barış ve huzur getirmesini dileyerek; selam ve saygı ile yeni yılınızı kutluyorum.

Dilek Demiral

AK Parti Silivri İlçe Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.