enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5187
EURO
34,9082
ALTIN
2.431,46
BIST
9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Erdoğan İlk Seçilmiş Cumhurbaşkanı Olacak

Erdoğan İlk Seçilmiş Cumhurbaşkanı Olacak
25.08.2015
127
A+
A-

Bu pazar yapılacak olan ve Türkiye’nin ilk defa halkoyu ile seçeceği cumhurbaşkanlığı seçimi için Türkiye gün sayıyor. Adnan Menderes Demokrasi Platformu Başkanı Ahmet Şerif Bayındır, yaptığı basın açıklaması ile Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı şimdiden kutluyoruz mesajı verdi.  Bayındır, Menderes’in ilk seçilmiş başbakan olduğunu Erdoğan’ın da ilk seçilmiş cumhurbaşkanı olacağına dikkat çekti.

Yapılan basın bildirisinde şu açıklamaya yer verildi:

“1946’da “Yeter, Söz Milletindir” haykırışı hepimizin malumu olduğu üzere “açık oy, gizli sayım” komedisi nedeniyle ancak 14 Mayıs 1950’de Merhum Adnan Menderes’in sandıkları patlatıp Ak Devrim’le iktidara gelmesiyle muhatabını bulmuştur.

O devrin şartlarında %52-%57 oy oranları ile seçim galibiyetleri kazanan Merhum Menderes’in milletimizin sevgilisi olması birilerini müthiş rahatsız etti.Kıskandılar. 4. Cumhurbaşkanımız olmaması için de cunta vasıtasıyla iktidarı gasp edip, düzmece bir çadır tiyatrosunda yargıladılar, işkencelerden geçirip,rnbir öğle vaktinde de astılar.

Yok ettiklerini sandılar

Menderes’i şehit edenler O’nu yok ettiklerini sandılar.Fakat heyhat O’nun şehidlerin piri, davasının da ölümsüz ve diri olduğunu anlayamadılar.

27 Mayıs 1960 sonrasında kurulan vesayetçi sistem Menderes’in devamı olarak milletin iktidara getirdiği Uluçınar’ın dallarını hep kesmeye çalıştı. Merhum Özal’ın ani vefatı soru işaretleriyle doludur. Rahmetli Erbakan’ın nasılrnpostmodern bir darbeyle saf dışı bırakıldığını milletimiz görmüştür.

Erdoğan Usta, Özal Kalfa, Menderes Çırak

Menderes’de demokratik sistemin Çırağı olan Millet, Özal’da Kalfaydı. Fakat şimdi Recep Tayyip Erdoğan’da artık bir Usta’dır.
2007 yılında Cumhurbaşkanı’nı halkın seçmesine karşı çıkanları milletçe bir kenara not etmiştik.
367 Safsatası ile Millet iradesinin Cumhurbaşkanlığı seçimine yansımasını engelleyenleri de biliyoruz.
Ezcümle sandığı milletimizden kaçıranları unutmadık.

Millete güvenenler kazanır

Tarihimizde ilk defa milletimiz hür iradesiyle Cumhurbaşkanı’nı seçecektir.

Tarihi bir gerçektir ki millete güvenenler, milletle beraber hep kazanmışlardır.

Biz Yeni Türkiye’ye, Büyük Türkiye’ye ve O’nun Aydınlık geleceğine inanıyoruz.

Milletimizin oylarıyla seçilecek ilk Cumhurbaşkanı Yeni ve Büyük Türkiye davasının hem önderliğini hem de sorumluluğunu üstlenecektir.

Biz Adnan Menderes Demokrasi Platformu olarak Rahmetli Aydın Menderes’in söyleyişiyle; Recep Tayyip Erdoğan’da şehit Başvekilimiz Adnan Menderes’i görüyoruz.

Özlemimizi Erdoğanla gideriyoruz

Menderes’e olan özlemimizi Erdoğan’la gideriyoruz.

Milletimiz geçmişini çalan zihniyetin geleceğini de çalmasına asla müsaade etmeyecektir.

Menderes-Erdoğan çizgisi bu topraklara demokrasi ve Büyük Türkiye mayası çalmıştır.

Milletin Adamı Erdoğan, Milletin adayıdır. Milletin Adamlarından Menderes’e Rahmet derken, Erdoğan’a da minnet diyoruz.

Biz de Adnan Menderes Demokrasi Platformu olarak 14 Mayıs 1950 şafağından 10Ağustos 2014 şafağına selam olsun diyoruz.

Milletin adamlarını çıkaran damar bellidir. Biz bu damarın kadim demokrattemsilcileri olarak şimdiden 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kutluyoruz.”

Ahmet
Şerif BAYINDIR
Adnan Menderes Demokrasi Platformu Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.