enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Erhan Özkök’ten Açıklama

Erhan Özkök’ten Açıklama
12.02.2016
124
A+
A-

Kamuoyuna Saygılarımla;
Zırva tevil götürmez. Ancak bu suni gündemle Silivri Akp İlçe Başkan’ı sayın Kutlu’nun 1924 Mübadilleri ile Suriyeli mültecileri aynı kefeye koyan paylaşımı ve devamında partisinin yöneticilerinin yaptıkları açıklamalar mesnetsiz ve lüzumsuzdur. İki olayı bağdaştırmak Tarih, Sosyoloji ve Siyaset Bilimleri ve insani açıdan olanaksızdır. Sebep sonuç ilişkileri ve oluş şekilleri açısından tamamen farklı nüfus hareketleridir. Devam eden açıklamalardan bazılarında sınırların “cetvelle çizildiği” ifade edilmişse de Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sınırlarının kanla çizildiği tarihi bir gerçektir.
Türk Milliyetçiliği, insan sevgisinin vardığı en üst noktadır. Bizim milliyetçilik anlayışımız hiç gitmediğimiz coğrafyalarda hiç tanımadığımız insanları sevip onların dertleri ile dertlenmektir. Miting alanlarında ki “yevmiyeli kefenlilere” benzemeyiz biz.
Bosna’da, Kafkaslar’da, Karabağ’da, Kerkük’te daha birçok coğrafyada ve Türkmen dağında hiçbir beklenti olmadan gövdelerini hayâsız akınlara siper eden insanlardır ÜLKÜCÜLER. Bu uğurda canlarını feda etmişlerdir. Geçtiğimiz ocak ayında Milliyetçi Hareket Partisi Başkan yardımcısı eski Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkan’ı İbrahim Küçük ağabeyimiz Türkmendağında şehit olmuştur.
Ayrıca konu “had aşmaya” gelince eğer çok hevesliyseniz haddinizi gidinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne açık ve alenen düşmanlık edenlere, Türkmendağı cephelerinde zalimlere karşı aşın. Demeç karşıtlığı üzerine oturtulmuş tehditkâr açıklamalar bizi bezdirmez ve aynı ilçede farklı görüşlerde de olsa siyaset yapan insanlarada yakışmaz.
Erhan Özkök
Silivri Ülkü Ocakları Başkanı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.