enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4919
EURO
34,5772
ALTIN
2.501,96
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Hamdemirci: Seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz

Hamdemirci: Seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz
25.08.2015
104
A+
A-

Irkçı emperyalistlerle İstiklal Savaşı yapmış ve Büyük İsrail Antlaşması olan Sevr’i uygulattırmamış olan imanlı ecdadımızın torunları olarak, yıl dönümünü kutladığımız bu milli günümüzde 23 Nisan 1920 ruhunu yeniden kuşanmalıyız.

Saadet Partisi olarak biliyoruz ki; her santim toprağına gereken bedeller ödenmiş vatan toprağımız bizlere bir miras değil, ancak çocuklarımıza bırakacağımız kutsal bir emanettir.

Karakteri itibariyle emperyalist batı medeniyeti kalkınma ve gelişmesini sömürüye ve zulme borçludur. Ülkemiz bu zihniyet tarafından aç bırakılmak, borca esir edilmek, işsiz bırakılmak ve manevi köklerinden koparılmak istenmektedir. Irkçı emperyalistler, Türkiye için özel projeler hazırlayıp uygulamaya koymaktadırlar. Bu projelerin en önemlilerinden bir tanesi de eğitimin yozlaştırılması, manevi değerlerden yoksun bırakılmış bir neslin yetiştirilmesidir.

Oysa ki; ruhları ve iradeleri yeniden inşa edecek ve hayatın her türlü zorlukları karşısında onları zafere ulaştıracak bir eğitim, çocuklarımıza bırakacağımız en büyük servettir. Çünkü geleceğimiz, çocuklarımızın eğitimine bağlıdır.

Yeni kuşaklar, özgüven duygusuna sahip, kendi başına karar verebilen, kendi toplumunun tarihi birikiminden ve imkanlarından haberdar olan, küresel gerçekleri bilen, evrensel anlayış ve değerlerle bütünleşmiş şekilde donatılamazsa, milletin özlemleri gerçekleştirilemez.

Bu nedenle Saadet Partisi, ilmi ve milli gereklere uygun bir eğitim reformunu parti programına almıştır.

Milletimiz asırlar boyu, ahlak ve maneviyata dayanan kültürü ile bütün insanlığa ışık tutmuş, en üstün medeniyetleri kurmuş ve bütün insanlığın saadetine büyük katkılarda bulunmuştur. Bugün de bütün insanlık, yeryüzünde adil bir düzenin kurulması için, milletimizin öncülük yapmasını beklemektedir.

Milli Görüş mensupları olarak, ‘BİR ÜLKENİN GÜCÜ; TANKI, TOPU, PARASI DEĞİL, İMANLI EVLATLARIDIR.’ diyen merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın izinde, ‘Seçimler için değil, gelecek nesiller için’ çalışmaya devam edeceğiz…

Mahmut HAMDEMİRCİ

Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.