enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5139
EURO
34,9187
ALTIN
2.436,58
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Hamdemirci’nin 1 Mayıs ve Regaip Kandili Mesajı

Hamdemirci’nin 1 Mayıs ve Regaip Kandili Mesajı
25.08.2015
99
A+
A-

Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı olarak, Regaib Kandili’nizi tebrik eder, Regaib Kandili’nin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin birlik ve beraberliğine, insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederiz.

Regaib Kandili, rahmeti, bereketi ve mağfireti bol olan feyizli bir maneviyat mevsimi olan, ‘Üç Aylara’ girdiğimizin habercisidir.

Mübarek gün ve geceler, yaratılış gayemizi düşünmemiz, yaratan ve yaratılanlarla olan münasebetlerimizi gözden geçirmemiz için bulunmaz fırsatlardır. Milletimizin ‘kandil’ olarak adlandırdığı bu geceler, yüreklerimizi ve geleceğimizi aydınlatan ışıklardır. Kendimizi denetleme ve değerlendirmenin, bir beşer olarak İlahi kudret karşısında acziyetimizin şuurunda olarak taat, ibadet ve şükürlerimizi arttırmanın, bir kere daha geçmişimizin muhasebesini yapıp, geleceğe hazırlıklı olmanın bir vesilesidir.

Mübarek üç ayları idrak etmeğe başladığımız bu günlerde maalesef, İslam Coğrafyası yine zulüm, kan ve gözyaşıyla inim inim inlemektedir. Mısır’da darbe karşıtı oldukları için 683 kişi hakkında verilen idam kararı zulmün hangi boyutlara tırmandığını bizlere özetlemektedir. En vahimi ise, hiçbir İslam ülkesinden ve kendisini demokrasi abidesi gösteren Avrupa ve ABD’den bir tepkinin olmayışıdır. BOP adım adım uygulanmakta, İslam Ülkeleri kargaşaya sürüklenerek, İsrail’in Ortadoğu hakimiyeti ve Büyük İsrail emellerine çanak tutulmaktadır.

İslam Alemi’nin içine düştüğü kaos ortamı, bu mübarek geceleri fırsat bilerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, şer planları bozmak ve ‘İslam Kardeşliği’ni tesis etmek suretiyle inşallah son bulacaktır.

Manevi huzur olmadıkça maddi huzur olmaz. Bu Gece vesilesiyle, milletimizin ve tüm insanlığın huzura ermesini, barışın, kardeşliğin hakim olmasını ve bu ülkenin geleceğini aydınlatmasını, mazlum İslam Coğrafyası’nın kurtuluşuna ve adil bir dünyanın kuruluşuna milat olmasını Rabbimizden niyaz ederiz.

MAHMUT HAMDEMİRCİ

SAADET PARTİSİ SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI

GERÇEK İŞÇİ BAYRAMI MİLLİ GÖRÜŞ’LE OLUR

Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı olarak, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarız.

Emeğe en büyük değeri veren İslam Medeniyeti, ‘İşçinin hakkını alın teri kurumadan veriniz’ düsturu ile hareket etmiş ve insan endeksli üstün bir medeniyet inşa etmiştir.

Vahşi Kapitalist Sömürü Düzeni ise, günümüzde çalışan kesimi açlığa mahkum etmekte ve işsizliğe itmektedir.

Ülkemizde, geçmiş ve günümüz iktidarları, yeni iş sahalarını artan nüfusa göre geliştirememiş ve piyasaları dev holdinglere ve kartellere peşkeş çekmişlerdir.

Çalışan kesimi, Asgari ücretle bir taşeronun yanında çalıştırarak ‘Asrın kölesi’ haline getirmişlerdir. Asgari ücretle hayatın bütün yükünü omuzlayan bu insanlar, ailesini bile geçindirmekten aciz duruma düşürülmüşlerdir.

AKP iktidarından önce, ‘Üç ayda bir gün çalışan işlidir, işsiz sayılmaz’ deniyordu. AKP iktidarında, ‘Üç ayda bir saat çalışan işlidir, işsiz sayılmaz’ deniyor ve hesaplar ona göre yapılıyor. TUİK ( Türkiye İstatistik Kurumu ) işsizlik hesaplarını bu sömürü sistemine göre yapıyor.

İŞKUR bir taraftan taşeronlara birkaç aylık işçi çalıştırtarak işsizlik problemine çare bulurken(!), TUİK’de işsizlik hesaplarında yaptığı uyanıklıkla işsizlik oranını düşürüveriyor.

Bu şekilde, taşeron işçi uygulaması yaygınlaştırılarak, yeni bir sömürü ve köle düzeni oluşturuluyor.

Taşeron uygulamaya son verilerek, sömürü ve köle düzeninin ortadan kaldırılacağı, ‘Adil Ekonomik Düzen’ ile bütün çalışanlara haklarının verileceği ve emeğe en büyük değerin verileceği bir sistem ancak ‘Adil Düzen’ ve o sistemi uygulayacak olan Saadet Partisi’nin iktidarı ile mümkündür.

Mahmut HAMDEMİRCİ

Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.