enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4559
EURO
34,7927
ALTIN
2.478,00
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar, Ağrılı hemşerileriyle buluştu

Işıklar, Ağrılı hemşerileriyle buluştu
25.08.2015
90
A+
A-
CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Ağrılı hemşerileriyle birlikte kahvaltıda buluştu. Silivri Ağrılılar dernek binasında gerçekleşen buluşmada Işıklar’a İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Silivri Ağrılılar Dernek Başkanı Muhlis Çil ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu toplantıda, yok edilmek istenen değerlere sahip çıkma konusunda derneklerin önemli bir yeri olduğuna vurgu yapan Işıklar, “Sizler çok önemli toplumsal baskı unsurlarısınız. Bu nedenle büyük önem taşıyorsunuz” dedi.

IŞIKLAR: CUMHURİYET TEKTİR

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar burada yaptığı konuşmasında, “Derneklerin varolma nedenlerini biliyoruz. Bizleri bugünlere taşıyan ortak değerlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak. Cumhuriyetimizin sağlam değerleri var. Şehirden şehre gittiğinizde yemekler değişir, kültürler farklılık gösterir ama Cumhuriyet tektir, değişmez. Bunları korumak için derneklerimize sahip çıkmamız gerektiğini her zaman söyledik ve bu doğrultuda çalıştık.

“DALDAKİ KUŞUN PEŞİNDEN KOŞMAK YERİNE…”

Herkesin gözü bizim topraklarımızda. İran’da, Suriye’de de cumhuriyet var ama demokrasi yok. Hepsi bizim sahip olduğumuz değerlere ulaşabilmek için can atıyorlar. Daldaki kuşun peşinden koşmak yerine eldeki kuşun değerini bilmeliyiz. Ama maalesef Cumhuriyetimize karşı büyük bir yıpratma çalışması var. Bizleri geçmişimizden, geleneklerimizden koparmak istiyorlar. Bizi ancak böyle parçalayabileceklerini, bölebileceklerini biliyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. Derneklerde yapılmak istenen bu saldırılara karşı koyabilecek en önemli baskı unsurlarıdır.

“TÜM ZORLUKLARI AŞTIK”

Göreve geldiğimizde büyük bir birleşme yaşadık. Coğrafik alan olarak çok geniş bir alana hizmet vermek durumunda kaldık. Ama yılmadık, ağlamadık. Geride kalan 5 yıl da tüm zorlukların üzerinden geldik. Bunları yaparken de ayrıştırmadık, ötekileştirmedik. 81 ilden vatandaşımızın Silivri’ye kattığı rengi, farklılığı zenginlik saydık.

“ÖNCE İNSANA YATIRIM YAPTIK”

Önce insana yatırım yaptık. İnsanı merkezine koyduğumuz projelerimizi hayat geçirdik. Kaybedecek bir şeyi olmayan insan her şeyi yapar. Biz insanlarımızın kendilerini buraya ait hissetmeleri için çalıştık. İş, aş imkânı yarattık. Tutunacak bir dalları olsun istedik. Böylece hata yapmalarını engelledik.

“SİLİVRİ’Yİ TAÇLANDIRACAĞIZ”

Silivri’de birçok hizmete imza attık. Her tarafına eşit şekilde yatırım yaptık ve buna devam edeceğiz. Silivri’yi bir inşaat olarak düşünürseniz, artık her şeyi bitti ve sıra avizesini takmaya geldi. Silivri’yi taçlandırma zamanı geldi.

“BU BİR GÖNÜL HİKAYESİ”

Kimse kimsenin arka bahçesi olmasın istedik ve başardık. Ağrılılar benim, Karslılar senin, yerliymiş yabancıymış gibi bir anlayışı Silivri’de yok sayan bir şekilde hizmetimizi her yere eşit olarak yaydık. Bize oy vermiş ya da vermemiş bununla ilgilenmedik. Silivri’ye hizmet bizim için bir gönül hikayesi ve bundan sonra da bu hikayeyi sizlerle yazmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar bana ve arkadaşlarıma verdiğiniz desteklerden dolayı kimsenin yüzünü önüne eğmedik. Bundan sonrada eğmeyeceğiz. Asla ve asla bize verdiğiniz desteklerden dolayı pişman olmayacaksınız.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.