enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Küçükçekmece’nin 11’inci Bilgievinin Açılışını Bakan Naci Ağbal Yaptı

Küçükçekmece’nin 11’inci Bilgievinin Açılışını Bakan Naci Ağbal Yaptı
08.04.2017
127
A+
A-

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 11’inci bilgi evi olan Kanarya Bilgi Evi, Aile Sağlık Merkezi ve Kanarya Mahalle Muhtarlığının açılışını gerçekleştirdi.

 Maliye Bakanı Naci Ağbal, Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 11’inci bilgi evi olan Kanarya Bilgi Evi, Aile Sağlık Merkezi ve Kanarya Mahalle Muhtarlığının açılışını gerçekleştirdi.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kanarya Bilgi Evi, Aile Sağlık Merkezi ve Kanarya Muhtarlığının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Maliye Bakanı Naci Ağbal, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve çok sayıda davetli katıldı.

Gençlerin ülkenin geleceği olduğunun altını çizen Bakan Ağbal yaptığı konuşmada, “Bugün burada Kanarya Bilgi Evinin açılışı için bir araya geldik son derece güzel bir düşünce inşallah bütün çocuklarımıza bilgiyi eğlenerek öğrendikleri bir yer olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, ülkemizin geleceği gençlere ve çocuklara dayanıyor. Belediyelerimiz, hükümetimiz hep beraber el ele vereceğiz siz değerli vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Çocuklara yatırım yapmamız gerektiğinin farkındayız”

Açılışı yapılan bilgi evinde çocukların dershane mantığıyla eğitim görmeyeceklerini ve eğlenerek öğreneceklerini belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, “Küçükçekmece’de 13 yıldır sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığından almış olduğumuz ilhamla belediye başkanlığı yapmaya çalışıyoruz. 13 yıl önce Küçükçekmece’de AK Parti belediyeciliği başlamadan hangi sıkıntılı süreçleri yaşadığımızı biliyoruz. 13 yılda Küçükçekmece çok değişti ama hala çok eksiğimiz var bunları sizlerle birlikte her geçen gün daha azaltacağız ve özlediğimiz yarınlara beraberce kavuşacağız. Biz özlediğimiz yarınlarda daha sağlam yürümek için öncelikle çocuklara yatırım yapmamız gerektiğinin farkındayız. İşte bu bilgi eviyle Küçükçekmece de 11’inci Bilgi evini açmış oluyoruz. İnşallah Küçükçekmece kanarya mahallesine açmış olduğumuz bu bilgi evi muhtarlık ve sağlık ocağı hayır ve bereket getirecektir” diye konuştu.

Başkan Karadeniz, toplumsal birliğe dikkat çekerek, “Biz birbirimizin kardeşi olduğunu unutmazsak bu ülkede beraber eşit vatandaşlar olarak yaşamanın keyfini sürersek bizim önümüzde hiçbir engel duramaz. Biz Küçükçekmece Belediyesi olarak yapmış olduğumuz yatırımlardan çok eğer biz Küçükçekmecelileri birbirine daha çok sevdirebilirsek ve Küçükçekmeceli hiçbir vatandaşımızın ayrımcılık görmeden yaşaması adına yardımcı olabilirsek o zaman iyi bir belediyecilik yaptığımızı düşüneceğiz. Burada çocuklarımız sadece bir dershane mantığıyla eğitim almayacak burada eğlenceli bir bilgiyle önce paylaşmanın beraber olmanın da tadına varacaklar” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından Bakan Ağbal, Başkan Karadeniz ve beraberindekiler bilgievini ziyaret etti. Bakan Ağbal burada eğitim gören öğrencilerle ilgilenerek, onlarla sohbet etti.

Çok amaçlı tesis hizmete açıldı

Kanarya Bilgi Evi’nde güvenli ve kontrollü sınıflarda çocuklara bilgisayar öğrenme, ödev araştırmalarını yapma, çıktı alabilme, oyun oynama imkanı sağlanıyor. Bilgi Evi’nde 2 adet bilgisayar odası, kantin, kütüphane, 4 adet etüt sınıfı, öğretmenler odası, konferans salonu, 2 adet sanat atölyesi, rehberlik danışmanlık birimleri yer alıyor. Bilgi Evi’nin bahçesinde takım çalışması ve motivasyonu artırmak amacıyla Çocuk Sokağı’da bulunuyor. Kompleksin içinde yer alan aile sağlığı merkezinde ise 6 adet muayene odası mevcut. Merkezde hastalara acil müdahale, laboratuvar, röntgen, psikolojik danışmanlık ve üreme sağlığı hizmetleri verilecek. Kompleksin zemin katında ise Kanarya Mahallesi muhtarlığı bulunuyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.