enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Binlerce Özcan size feda olsun

Işıklar: Binlerce Özcan size feda olsun
25.08.2015
106
A+
A-

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, mahallelerde gerçekleştirdiği miting programına Büyükçavuşlu ile devam etti. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Büyükçavuşlulu hemşerileri ile buluşan Başkan Işıklar, coşkuyla karşılandı.

TUĞLU; “İSTANBUL’DAN BU DİKENİ ÇIKARTACAĞIZ”

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Soğuk havaya rağmen bizi yalnız bırakmadınız. Bu güzel ilginizi, canı gönülden kabul ediyoruz. Aranızda olmaktan çok memnunuz. Bu kadro böyle güzel meclis üyeleriyle, belediye başkanımız sizlere hizmet edecek. Beş yıl boyunca başkanımızın hizmetlerini gördünüz. Tüm zor şartlara rağmen dar bütçelere rağmen birçok hizmet yaptık. Başkanımızın dürüstlüğünden hiç şüphem yok. Torunlarımıza daha güzel bir Silivri İstanbul ve İstanbul’u yöneten bu dikeni çıkarıp atacaksınız. Sizde bu kararlılığı görüyorum. Çocuklarımızın emeğini çalan, bakan çocuklarını kendi çocuklarını zenin eden bu iktidarı yok etmek için bir haftamız kaldı.”

IŞIKLAR; “BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN KADER SEÇİMİDİR”

Işıklar, Büyükçavuşlu’da gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi; “Bu meydanda bulunan ablalarıma, kardeşlerime, Çavuşlulu hemşerilerime teşekkür ediyorum, aramızda olduğunuz için onur duydum. Az kaldı, zamanı geldi…Büyükçavuşlu’da 20 senedir yapılmayan Pazar yeri, düğün salonu ve yollarını yapmaya çalıştık. Bitmedi herkes gıptayla bakacak, hizmetlere devam edeceğiz. Ne yapsak azdır. Bize her zaman sahip çıktınız. Bu seçim sıradan bir seçim değil, Türkiye’nin kader seçimi. Onlara verilecek her oy, zulme baskıya verişmiş bir oy olarak sayılacaktır. Spor sahamız olacak, servisler düzenlenecek, bahçeler olacak, kadınlarımızın, çocuklarımızın oturacağı yerler yapacağız, yapılmamış bir metre yol kalmayacak.30 Martta ampulü sola çevirerek söndüreceğiz. İstanbul’un her yerinde dolaşan örnek aldığım belediye başkanı ağabeyim var. İstanbul’un ötekisi olmayan başkanı Sarıgül olacak. İstanbul’un bir metre yerinde yeşil alan bırakmadan,

AVM’lerle, rezidanslarla İstanbul’un trafiğini çekilmez bu anlayış, gözünü buraya dikti. Bunlar arazileri peşkeş çekmeyi hizmet sanıyor.

“HİZMET ANLAYIŞIMIZ ÖNCE İNSAN”

Bizim hizmetten anlayışımız insan. Artan bir heyecanla bitmek bilmeyen bir anlayışla devam edecek. Huzur istiyoruz tek istediğimiz bu kadınlarımızı ötekileştiren ikincilleştiren anlayışa karşı ayırmadan kayırmadan insanı merkezine koyarak insan sevgisiyle hizmet ettik.

“BİZİ DURDURAMAZLAR, SUSTURAMAZLAR”

Televizyonları satın almış, twitteri kapatmış bu anlayış bizi susturabilir mi? Sizlere söz veriyorum; sonuna kadar onurumuzla, dürüstçe hizmet edeceğiz. Kıblemiz de, kabemiz de sizsiniz. Binlerce Özcan size feda olsun. Bize uzanan elleri, bakan gözleri görüyorum ki Silivri kararını vermiş. Bu kararlılık bizi daha da sağlam bir geleceğe götürecek. Türkiye’yi karanlığa boğan, işsizlikle boğan bu anlayışa dur diyeceğiz, yeter diyeceğiz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.