enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5933
EURO
35,0082
ALTIN
2.450,52
BIST
9.785,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Biz yaparız, onlar ancak vadeder

Işıklar: Biz yaparız, onlar ancak vadeder
25.08.2015
112
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Gazitepe Mahallesi’nde gerçekleşen mitingde hem iktidara hem de rakibine yüklendi. Başbakanı, “O ölen yavrumuzun mezarına bırakılan bilyeleri görüyorsun da, kutulara doldurulan paraları mı görmüyorsun” diye eleştiren Işıklar, “Bizim buraya açtığımız spor sahasını arkadaş yeni dönem için vaat etmiş. Açalı bir yıl olacak. Yönetmeye kalktığı yeri tanımıyor daha. Biz yaparız, onlar ancak vadeder” şeklindeki sözleriyle de, yapılmışları seçim broşürüne koyan rakibine göndermede bulundu.

TUĞLU: 30 MART BİR ANAHTAR

Gazitepe Mahalle mitinginde konuşan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “Devleti soyanlara, paraları ayakkabı kutularına koyanlara dur demek, onları göndermek için 30 Mart bir anahtar görevi görecek. Daha özgür, daha yaşanır ve pırıl pırıl bir Türkiye için hazır mıyız? 5 yıldır gecesini gündüzüne katan, sizler için çalışan bir başkanımız var. Yeni dönemde kendisine destek vereceğinize inanıyorum” dedi.

IŞIKLAR: İSTANBULDAN GELDİLER, İSTANBULDAN…

“İstanbul’dan geldiler, İstanbul’dan gidecekler” diye sözlerine başlayan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar da, “ Kendilerine oy verenlerin dahi yüzlerini kızartan bu iktidar son bulacak. Devleti soydular, hukuku hiçe saydılar. İşte bu yolsuzlukların ve değerlerin peşkeş çekilmesi bizlere fakirlik ve işsizlik olarak yansıdı. Bu zihniyet tarımı da hayvancılığı da bitirdi.” dedi.

“SEN YOSUN BİLE OLAMAZSIN”

Işıklar sözlerine şöyle devam etti: “Şimdi gitmişler 6 yaşındaki çocuklara ‘Atatürk’ü mü yoksa Erdoğan’ı mı daha çok seviyorsun’ diye soruyorlar. Hani bazıları kendisini çınarın dibinde yosun sanır ya. Sen yosun bile olamazsın.”

“PROJE PARTİSİNE SON VERECEĞİZ”

Belediyeleri kapattılar yetmedi köy tüzel kişiliklerini kaldırdılar. İstanbul bitti gözlerini buradaki topraklara diktiler. Bunların gelişmekten anladığı peşkeş çekme ve yağmalama zihniyetine 30 Mart’ta ‘istemiyoruz, olmaz olsun böyle hizmet’ diyeceğiz. 30 Mart bu proje partisine dur demenin başlangıcı olacak.

“SENİN ESKİ TÜRKİYE İLE NE DERDİN VAR”

Bizim en büyük projemiz insan ve Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyeti emanet ettiği gençliktir. BU iktidar cumhuriyetin bütün kazanımlarını sattı. Sıra cumhuriyete geldi. Buna asla izin vermeyeceğiz. Tutturmuşlar yeni Türki’ye diye bir kavram. Senin eskisi ile ne sorunun var.

“BİLYELERİ GÖRÜYOR, PARALARI GÖRMÜYOR”

Bu ülkenin Başbakanı, 16 yaşında çocuğu öldüren zihniyetin baş mimarı çıkıyor, acılı ana babaya başsağlığı dileyeceğine aksine yuhalatıyor. Ondan sonrada çıkıp mezara bırakılan bilyelerden dem vuruyor. Sen o bilyeleri gördün de, ayakkabı kutularına doldurulan paraları nasıl görmedin?

“YÖNETMEYE KALKTIĞI YERİ TANIMIYOR”

Arkadaşımız çıkıyor, Mimarsinan’a, Gazitepe’ye spor sahası yapmaktan bahsediyor. Yönetmeye talip olduğu yeri tanımadığı buradan belli. Biz o sahaları açalı yıl oldu, yıl… Artık bu ampulün son kullanma tarihi gelmiştir. 30 Mart’ta sola çevirip ampulü kapatacağız.











REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.