enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar: Cumhuriyetimiz 90 yıllık derin bir denizdir

Işıklar: Cumhuriyetimiz 90 yıllık derin bir denizdir
25.08.2015
116
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte katıldığı Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresinde yaptığı konuşmasında, “Geleceğimize sahip çıkmalıyız. Yolumuz çok parlak değil. Rüzgâr küçük suları dalgalandırır ama derin denizlere bir şey yapamaz. Cumhuriyetimiz 90 yıllık derin bir denizdir. O nedenlerle rüzgârlar cumhuriyetimize zarar veremez. 30 Martta bu açıdan geleceğimize yön vermemiz gerekiyor” dedi.

IŞIKLAR: ODALAR TOPLUMSAL BASKI GRUPLARIDIR

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar konuşmasında şunları kaydetti: “Bu ay Silivri’de demokrasi şöleni yaşanıyor. Odalar toplumsal baskı gruplarıdır. Arkadaşlarımız da demokrasi çerçevesinde çalışmalarını yaptılar. Zaten aday olmak çok ulvi bir görevdir. Ben daha iyi yaparım iddiası çok önelidir ve hizmete kaliteyi getirir.

“RÜZGÂR KÜÇÜK SULARI DALGALANDIRIR AMA…”

Geleceğimize sahip çıkmalıyız. Yolumuz çok parlak değil. Rüzgâr küçük suları dalgalandırır ama derin denizlere bir şey yapamaz. Cumhuriyetimiz 90 yıllık derin bir denizdir. O nedenlerle rüzgârlar Cumhuriyetimize zarar veremez. 30 Martta bu açıdan geleceğimize yön vermemiz gerekiyor.

“BU SEÇİMİN SONUNDA KAYBEDEN OLMAYACAK”

Çok sevdiğimiz ağabeyimiz rahmetli Zafer Aşkın’la, Recep ve Murat kardeşlerimizle esnafın sorunlarına çözüm bulan bir anlayışla çalıştık. Geçmiş 5 yıl da bu anlamda bizlere önemli bir katkı sağladılar, teşekkür ediyorum. İleriki yıllarda da çok daha güzel başarılara birlikte imza atacağız. Ben tüm arkadaşlarıma başarılar dilerken, divan üyelerine de saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bu seçimin sonunda kaybeden olmayacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.