enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5748
EURO
35,0148
ALTIN
2.432,32
BIST
9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yeni Mahalle’de Coşkulu Açılış

Yeni Mahalle’de Coşkulu Açılış
25.08.2015
91
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, vatandaşlarımız ile doğrudan iletişim halinde olmak açısından büyük önem taşıyan seçim irtibat bürolarının açılışını yapmaya devam ediyor. Yeni Mahalle Garden arkasında yer alan seçim irtibat bürosunun açılışına, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, İBB Meclis Üyesi ve eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Parti Yöneticileri ve Teşkilat Mensupları katıldı. Yeni Mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışta konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Sizleri çok seviyorum. Burası benim evim gibi. Bu tablo çok güzel. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız, iyi ki beraberiz. Sizlerle aynı davanın insanı olmaktan çok büyük gurur duyuyorum. Bu seçimi bayanlarımızla alacağız.”

AK PARTİ’YE OY VERDİĞİNİZ İÇİN CEZALANDIRILDINIZ

“Bundan 11 yıl önce korkuları ile yaşayan bir Türkiye vardı. İstanbul kokudan, hava kirliliğinden geçilmiyordu. Silivri’de sis bulutlarından nefes alamıyorduk. Ama AK Parti ile doğal gaz geldi. Hava temizlendi, İstanbul çöplerinden arındı, pırıl pırıl oldu. Ama 5 yıldır Silivri hiç yatırım almadı. Hala bizim bıraktığımız yerde duruyorlar. Silivri Belediyesi sizi AK Parti’ye oy verdiğiniz için cezalandırdı. AK Parti’ye oy veren mahalleleri bu kadar ötekileştirdikleri yeter. Hala gelip bu mahallede oy istemeye yüzleri var mı? Yeni Mahalle de Silivri’de AK Parti’yi çok özledi. Bizim derdimiz sizi yeniden güzel hizmetlerle buluşturmak. Biz hizmet etme aşkı ile yola çıktık. Sizlerin yani ailemizin desteği ile kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

KADİR TOPBAŞ ÇALIŞIRKEN SARIGÜL NE YAPIYORDU?

AK Parti döneminde sadece Silivri’nin değil tüm Türkiye’nin çehresinin değiştiğini vurgulayan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert; “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi bataklıktan alıp, dünya markası yapmaya ant içti ve sonunda da yaptı. 12 yıl önce 25 milyar dolar borcumuz varken, şimdi IMF’ye borç verecek seviyeye geldik. Sağlıkta, ekonomide, eğitimde çok büyük hizmetlerle ülkemizin kalkınması için canla başka çalışıldı. Kadir Topbaş Başkanımız İstanbul’da 100 kilometre metro yaparken, 30 milyon metrekare park yaparken, 22 milyon ton asfalt dökerken Mustafa Sarıgül ne yapıyordu?

BAKIŞLARINIZDA İNANMIŞLIK GÖRÜYORUM

Silivri’miz AK Parti sayesinde hizmetle tanıştı. İnsanlara kaliteli yaşamaları için gerekli olan ortam bu dönemde sağlandı. Şimdiki belediye başkanı her yerde tarih yazdık diyor. Sen bir metre doğalgaz şebekesi mi döşedin? 1 metre kanalizasyon mu döşedin? 30 milyon borcu 130 milyona çıkarttın. Tarih böyle mi yazılır? Silivri 5 yıl kaybetmedi, 20 yıl geriye gitti. Bakışlarınızdan bu seçimi almaya ant içtiğinizi anlıyorum. Listelerimizde yer alan bütün meclis üyesi adayı arkadaşlarımız arı gibi çalışıyorlar. İşte inanmışlık bu. Biz inandık. 30 Mart’ta Hüseyin Turan başkanımızın bıraktığı yerden Silivri Belediyesi’nde AK Parti bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Açılış programı mahalle halkı ile AK Parti Heyeti’nin halaylar eşliğinde yaptığı kutlamanın ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.