enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar; Silivri’nin geleceğine bir tuğla da siz koyun

Işıklar; Silivri’nin geleceğine bir tuğla da siz koyun
25.08.2015
107
A+
A-

Hemşerileriyle bir araya gelmeye devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte Seçkin Sitesi sakinleriyle buluştu. İlçede hayata geçirdiği çalışmaları ve yeni dönem projeleri hakkında bilgi veren Işıklar; “Ekip arkadaşlarımla birlikte bu nöbete tekrar talibiz” dedi.

IŞIKLAR; “EŞİT VE ADİL BİÇİMDE BU ŞEHİRDE ZENGİNLİK YARATACAĞIZ”

Site sakinlerine yaptığı ziyarette konuşan Başkan Işıklar, şunları söyledi; “İnsanı merkezine koyan bir anlayış içerisinde, hiç kimseyi ötekileştirmeden, yoksulunun da, yaşlısının da, işsizinin de, engellisinin de yanında olan, eğilmesini bilen bir anlayışla çok mütevazi bütçelerle çok güzel işler yaptık. Bir inşaat yaparsınız, en son avizesine takarsınız. Bizim için de öyle oldu. Şimdi daha çok kültür, sanat ve sporu hayatımızın her alanına sokarak, hayatımızı kolaylaştıran sosyal projelerimizi daha da geliştirerek, komplekslerimizle, inandığımız değerleri koruyarak; en önemlisi de iş, güç sağlayarak zenginlik yaratacağız.

“SARIGÜL İLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR GÜÇ KATACAĞIZ”

Kent yaşamını aynılaştırmak şudur; Gazitepe meydanı da, Sunflower sitesinin bahçesindeki taşlar da aynı olacak. İşte biz bunu yaptık! Zor dönemi aştık. Yeni dönemde Büyükşehir Belediyesinin de biz de olacağından hiç şüphem yok. Sarıgül’ün cami, cem evi, havra, kilise ayırmadan hizmet götüren bir anlayışı var. Silivri’ye birlikte büyük bir güç ve heyecan katacağız.

“SİZE KENDİMİZİ EMANET EDİYORUZ”

Yerel ve yerinden yönetimler giderek yok ediliyor. Allah bu memleketi kurtarıcılardan kurtarsın! Biz bize yeteriz, bizim öyle büyük kurtarıcılarla ihtiyacımız

yok. Bu beş sene de ilçemizde bunun en güzel örneğini verdik. Bizim felsefemiz; bayrağına, camisine sahip çıkarak, din, dil, ırk ayrımı yapmadan hizmet etmek. Biz ilçemizde bunu yapıyoruz. Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte bu nöbete tekrar talibiz. Biz size pişman etmedik, etmeyeceğiz. Sizlerin karşısına iç huzurla geldim. Sizlere kendimizi emanet ediyoruz. Silivri’nim geleceğine bir tuğla da sizin koyacağınıza inanıyorum.” Işıklar ziyaretinde site sakinleri ile sohbette bulundu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.