enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5461
EURO
34,8989
ALTIN
2.435,42
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İstanbul’un Tek Kadın Belediye Başkanı ‘Kadınlar Günü’ne Konuk Oldu

İstanbul’un Tek Kadın Belediye Başkanı ‘Kadınlar Günü’ne Konuk Oldu
09.03.2017
118
A+
A-

İstanbul’un tek kadın belediye başkanı olan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Medicana International İstanbul Hastanesinde düzenli olarak düzenlenen etkinliğe katıldı.

 İstanbul’un tek kadın belediye başkanı olan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Medicana International İstanbul Hastanesinde düzenli olarak düzenlenen etkinliğe katıldı.

Medicana International İstanbul Hastanesi, İstanbul’un tek kadın belediye başkanı, siyasetçi ve doktor kimliğiyle de öne çıkan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’ı ağırladı. Sağlık hizmetinin yanı sıra hasta ve refakatçilerine, kültür sanat buluşmalarıyla moral vermek, farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinliklerinden olan ‘Kadınlar Günü’ temalı etkinliği katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Hastanenin konferans salonunda, Yaşam Dergisi işbirliği ile gerçekleştirilen buluşmada Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye başkan vekili Ömer Şatır, belediye başkan yardımcıları, Beylikdüzü Belediyesi ve Avcılar Belediyesi meclis üyeleri, hastanesi yöneticileri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Hastanenin Plastik ve Estetik Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Necmettin Kutlu moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide Dr. Toprak’ın eğitim hayatından, meslek yaşantısına, siyasi hayatından ev yaşantısına bir çok konular ele alındı.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, konuşmasında demokratik bir ailede yetiştiğini belirterek, “Feminist bir annenin ve demokrat bir babanın kızıyım. Hayatımda hep kararlı duruşumla dikkat çektim, hem çocukluğum hem üniversite yıllarım hem de meslek hayatımda. Herkesin bir hayali örnek modeli vardı. Benim de örnek aldığım Prof. Dr. Türkan Saylan hanımefendiydi” şeklinde konuştu.

“Avcılarlıyım, belediye başkanıyım ve sosyal belediyeciyim”

Hem eş, hem anne hem de hekim kimliğiyle ön plana çıkan Dr. Toprak, siyasette bulunmasına ilişkin “Siyasette olmak her zaman isteğimdi, çocukluk ve gençlik dönemimdeki siyasi olaylar, zorlu mücadeleler belki de benim bu konumda olmamı sağladı. Anadolu’da hekimlik zamanlarımı ve yaşadıklarımı hiçbir zaman unutmayacağım. Güzel günlerdi. Şimdi ise hedeflediğim gibi, sosyal belediyecilik yapıyorum, insana dokunuyorum ve Avcılar halkına hizmet vermekten gurur duyuyorum” dedi.

Etkinlikte, Dünya Sağlık Örgütünün sağlık tarifine değinen Dr. Toprak, ” Dünya Sağlık Örgütü sağlığın 3 temel ölçütü insanın bedenen ruhen ve sosyal yönden tam bir iyilik içerisinde olmasıdır. Grubun ilk iki hizmeti başarıyla yerine getirirken bugün burada bizleri bir araya getirerek sosyal yönden de üçüncü hizmeti de başarıyla yerine getirdiğini görüyoruz. Ayrıca Forbes Türkiye’nin ‘adil istihdam’ araştırmasında ‘Kadınların çalışabileceği en iyi 50 Şirket’ listesinde, tüm sektörler arasında ikinci sırada olan Medicana Sağlık Grubunu kadına verdiği değerden ötürü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ev sahibi belediye başkanı çiçek taktim etti

Söyleşide ev sahibi belediye olarak katılan Belediye Başkanı İmamoğlu ve Dr. Hüseyin Bozkurt’un plaket ve çiçek taktimiyle kadınlar günü etkinliği sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.