enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İYGAD’ın konuğu Yalçın Bayer

İYGAD’ın konuğu Yalçın Bayer
01.03.2016
133
A+
A-

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD), ‘gazeteciliğin dünü bugünü’ konulu söyleşiler yapmaya devam ediyor. Söyleşinin bu ayki konuğu Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer ve Av. Sema Kılıç.

İYGAD Zeytinburnu’nda toplandı

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD), olağan yürütme kurulu toplantısını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Zeytinburnu İstanbul Times Gazetesi’nde yapılan toplantıda 7 gündem konuşuldu.

Dernek merkezinin belirlenmesiyle ilgili görüşmelerde son aşamaya gelindi. Alternatifleri değerlendiren İYGAD yönetimi, merkez binasını önümüzdeki günlerde netleştirecek. Diğer yandan, derneğin banka hesaplarının da ivedilikle oluşturulması kararı alındı.

Gazetecilere giriş yasağı konulduğunu gündeme gelen Beşiktaş ve Başakşehir belediyelerinin meclis toplantılarına gidilmesi görüşüldü. Önümüzdeki ay meclis toplantıları İYGAD yönetimince takip edilecek.

Bu arada  İYGAD faaliyetlerinin anlatılacağı aylık bütenin hazırlanmasıyla ilgili komisyonlar değerlendirildi. İçerik, tasarım ve hedef programı konuşuldu; kısa bir süre sonra hazırlıklar başlayacak.

Yalçın Bayer 9 Mart’ta geliyor

İYGAD, söyleşi etkinliğine Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer ile devam ediyor. Ünlü yazarın konuk olacağı program 9 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. “Gazeteciliğin dünü, bugünü ve yarını” başlığı altında anlatım yapacak olan Bayer, gazetecilerin sorularını da yanıtlayacak.

Sema Kılıç üyeler ile tanışıyor

Öte yandan İYGAD ile hukuk desteği anlaşması yaparak, İYGAD üyelerine ücretsiz hukuk desteği verecek ve mahkemelik olan gazetecilerin davalarını takip  etme sözü veren ünlü avukat Sema Kılıç da söyleşiye katılarak hem bu konuda açıklama yapacak hem de hukuki konularda bilgilendirmelerde bulunacak.

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD)

  Başkanı Mehmet Mert

 iygad yalçın bayer (1) iygad yalçın bayer (2)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.