enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İYGAD’ın Yeni Başkanı Mehmet Mert Seçildi

İYGAD’ın Yeni Başkanı Mehmet Mert Seçildi
29.11.2015
151
A+
A-

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Olağanüstü Kongresi’ni dün gerçekleştirdi. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede Mehmet Mert İYGAD’ın yeni başkanı seçildi.

 

İstanbul’da yayın yapan basın yayın organları sahipleri ve çalışanlarını tek çatı altında bir araya getiren İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD), Olağanüstü Kongresini dün gerçekleştirerek yeni başkanını belirledi. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede, gazeteciler Mehmet Mert ile Hasan Hınıslı’nın listeleri yarıştı. Divan Başkanlığı’nı Akşam Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Dolu’nun yaptığı kongrede önceki dönem başkanı Ali Tarakçı veda konuşması yaparak seçilecek yeni yönetime başarılar diledi.

 

‘AKTİF ÇALIŞMA DÖNEMİ SÜRECEK’

Oylama tamamlandıktan sonra kullanılan 106 oyun 104’ü geçerli sayıldı. Mehmet Mert oyların 74’ünü, Hasan Hınıslı ise 30’unu aldı.

İYGAD’ın yeni başkanı seçilen Mehmet Mert, kongre sonunda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. İYGAD’ın geri dönülmez bir yola girdiğini belirten Mert şöyle konuştu: “Kongremiz hayırlı olsun. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, İYGAD’ın üstlendiği misyonun ve vizyonun farkındayız. Geri dönülmez bir yola giren İYGAD’ı bir adım daha ileri taşımak adına ne gerekiyorsa yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Dünyanın en özel mesleklerinden birisini yerine getiren biz basın mensupları için bu özel mesleğin İstanbul’daki tek ciddi yerel meslek örgütü olan İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği’ne sahip çıkmak, destek vermek, güç vermek, saygı göstermek, İYGAD’a yakışır hareket etmek bizlerin en büyük onurudur, namusudur ve şerefidir”

 

‘KURUMSALLAŞMA TAMAMLANACAK’

İYGAD’ın bir önceki yönetiminde daha aktif bir çalışma dönemine girdiğini ve bu özelliği yeni yönetiminde yerine getireceğini belirten Mert, “Görev süremiz boyunca; kurumsallaşmak, mesleki sorunların çözümüne yönelik faaliyetler, İYGAD’a üye yayınların değişimi ve gelişimi için eğitici seminerler ve hukuksal destek, reklam ve haber ajansı benzeri çalışmalar ile yine derneğe üye yayınlara ekonomik destek çalışmalar planlamaktayız” dedi.

1 2-Mehmet Mert

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.