enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kent Konseyi 11. Genel Kurulu Gerçekleşti

Kent Konseyi 11. Genel Kurulu Gerçekleşti
25.08.2015
86
A+
A-
Silivri Kent Konseyi 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Haziran Cuma Günü Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın da yer altığı toplantıya konsey üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve oda başkanları katıldı.

IŞIKLAR; “KENT KONSEYLERİ DAHA DA KURUMSALLAŞMALI”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kurulda yaptığı konuşmasında Kent Konseylerinin dinamik yapılar olması gerektiğini ifade ederek; “Sivil yapının, sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesi, toplum içerisinde yaygınlaşması adına çeşitli kurumlar kuruluşlar oluşuyor. Sivil toplum örgütleri bu amaç için kurulmuştur. Bugün Kent Konseyleri olması gereken yapıda, olması gereken dinamizmde maalesef değiller. Kent Konseyleri sürdürülebilmesi yasal zorunluluk olarak karşımızda duruyor. Bunları aşmanın, kurumsallaştırmanın tek yolu daha çok demokrasi, daha çok özgürlük, eşitlik ve karşılıklı paylaşımın artması gerekiyor” dedi.

ÖNAL GÜVEN TAZELEDİ

Silivri Kent Konseyi 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Dilruba Önal yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Önal, teşekkür konuşması yaparak Silivri Kent Konseyi’nin daha dinamik ve aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.