enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5272
EURO
34,7165
ALTIN
2.486,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Metin Külünk: Bu kadro seçimi kazanacak

Metin Külünk: Bu kadro seçimi kazanacak
25.08.2015
100
A+
A-

 Programa İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Gümüşyaka eski Belediye Başkanı Hüseyin Agu, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Zinnet Demirel, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Belediye Meclis Üyesi Adayları, sandık başkanları, müşahitler ve teşkilat mensupları katıldı.

SİLİVRİ’DE TARİH YAZDIK

Programda açılış konuşmasını yapan ev sahibi AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Bugün siz çok değerli dava arkadaşlarımla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugün aramızda 7 farklı ülkeden gelen arkadaşlarımız da var. Bu arkadaşlarımız Recep Tayyip Erdoğan sevdası için yollara düşmüşler. Arnavutluk’tan, Arakan’dan, Myanmar’dan gelen dostlarımız, gönüldaşlarımız hoş geldiniz. Biz Silivri’de çok güzel bir tarih yazdık. Vefakar gençlik kollarımız, cefakar kadın kollarımız, teşkilatımızı Silivri’de Başbakanımızı efsane şekilde karşıladı. 3 saat önce başbakanımızın gelişini haber aldık. 3 saat içerisinde hepimiz bir olduk, birlik olduk, başbakanımızı on binlerce kişi ile karşıladık. İşte dava bu. Ekip olmak bu.”

SİZLER BU DAVANIN NEFERLERİSİNİZ

“Silivri, Silivri olalı böyle dava görmedi. Herkesin uykusu kaçtı. Bunları korku bürüdü, kaybedeceklerini anladılar. O insanlar sel gibi geldi. Bunun adı Recep Tayyip Erdoğan sevgisidir. Hepimiz çok mukaddes görevler üstlendik. Çünkü bu seçimi genel seçim havasında bir noktaya getirdiler. Keşke projelerle yarışsaydık ve yerel seçimin keyfini yaşasaydık. Ama onların amaçları AK Parti’yi Recep Tayyip Erdoğan’sız bırakmak. Bu bir istiklal mücadelesine dönüştü. Bugün bu salonda bulunan arkadaşlarım bu davanın neferleridir. Çok az bir zamanımız kaldı. Kalan zamanımızı en doğru şekilde değerlendireceğiz. Biz sizlere güveniyoruz” dedi.

TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR ÇALIŞACAĞIZ

Seçimlerin ekip çalışması ile kazanılacağını belirten AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Her gün ortalama 1000 kişi ile konuşuyoruz. Büyük bir mücadele veriyoruz. Sizler 5 yılda Silivri’de emek veriyorsunuz. Bu emeklerin karşılığını hep birlikte alacağız. Maç oynanmadan, seçim çalışmadan kazanılmaz. Bu teşkilat inanılmaz işlere imza atıyor. Başbakanımızın geleceğini üç saat önce haber aldık. Sizler büyük bir azimle çalıştınız. Silivri halkı bizi yalnız bırakmadım. On binlerce kişi başbakanımızı karşıladı. Mitinglerimiz, Başbakanımızın ziyaretinden sonra daha farklı şekillenmeye başladı. Son bir haftaya girdik. Biz ne kadar dik durursak, onların dağılması o kadar hızlanıyor. Biz her gün biraz daha fazla çalışıyoruz. Ben terimi son damlasına kadar akıtmaya hazırım. 30 Mart’ta zafer bizim olacak” şeklinde konuştu.

BİZ KARARIMIZ YÜKSELEN TÜRKİYE’DEN YANA KULLANACAĞIZ

Programa katılarak desten veren İstanbul Milletvekili Metin Külünk konuşmasında birlik ve beraberliğin korunması ve pes etmeden çalışılması durumunda seçimin kazanılacağını vurgulayarak; “30 Mart akşamı Silivri tamam inşallah. Ama tamam olması için durmadan yorulmadan gayretle çalışılması gerekir. Bu seçim Türk demokrasi tarihinin en kritik seçimlerden bir tanesidir. Bu seçim Türkiye’de yükselişin devam mı edeceğini, yoksa karanlıklara mı gömüleceğinin kararının verildiği seçimdir. Biz yükselişini devam etmesi için çalışacağız. Kapı kapı dolaşacağız. Karar, yükselen Türkiye olacak. Recep Tayyip Erdoğan, demokrasi demektir. Recep Tayyip Erdoğan, Mostar Köprüsü demektir. Recep Tayyip Erdoğan Filistin demektir, Bağdat demektir, Kosova demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek milleti muasır medeniyetler seviyesinin tepesine taşınması demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek bu ülkenin içi boşaltılarak çalınan paralarına sahip çıkmak demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek bu ülkedeki hırsızlıkları engellemek demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek 30 senedir devam eden terörü bitirip, annelerin gözyaşlarını silmek demektir. Recep Tayyip Erdoğan demek Türk ve Kürt kardeşliğini dünyaya haykırmak demektir. Şimdi Silivri’ye bakıyorum. Bu kadro seçimi kazanabilecek olan kadrodur. Silivri’de en yüksek oy oranı ile Tahir Sert’i belediye başkanı yapmaya, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı sevindirmeye söz veriyor musunuz? Hayırlı olsun” dedi. Toplantı birlik beraberlik mesajı verilerek sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.