enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5577
EURO
34,8433
ALTIN
2.430,57
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Mimarsinan Mahallesi’nde Halaylı Açılış

Mimarsinan Mahallesi’nde Halaylı Açılış
25.08.2015
107
A+
A-

Coşkunun hakim olduğu açılışta AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları da hazır bulundu. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Sizin gözlerinizde gördüğüm ışık, bizim zafere ne kadar yaklaştığımızın en büyük kanıtıdır. Biz sizler için bir olduk, birlik olduk. Bütün başkanlarımız ile beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim bütün derdimiz Silivri’yi daha güzel bir şehir haline getirmek. Bunun için Tahir Başkanımızın sizlerle el birliği içinde çalışacağından hiçbir şüphem yok. Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ AYNI DEĞERE SAHİPTİR

Yerli, yabancı ayırt etmeden bütün vatandaşların aynı değere sahip olduğunu belirten AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert; “Ben bu toprakların çocuğuyum. Ama hiçbir zaman insan ayırt etmedim. Benim için Kürdü, Çerkez’i, Laz’ı, Trakyalısı hepsi aynı değeri taşır. Bugüne kadar kapılarımı hiçbir zaman kapatmadım. Çünkü benim için belediyecilik halkın beşikten mezara bütün derdinde, sıkıntısında, sevincinde yanında olmaktır. Her zaman bu yakınlığın ve samimiyetin olumlu geri dönüşlerini aldım. Biz sizlere hak ettiğiniz değeri vereceğiz. Silivri’yi bu geri kalmışlığından, sizlerin desteği ile kurtaracağız. Silivri bizim projelerimiz ile mega bir kente dönüşecek” şeklinde konuştu. Açılış programı, hep birlikte çekilen halaylar eşliğinde sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.