enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5696
EURO
34,9457
ALTIN
2.426,61
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Oyunuzu değil, desteğinizi istemeye geldim”

“Oyunuzu değil, desteğinizi istemeye geldim”
25.08.2015
83
A+
A-

EĞİTİM-İŞ Silivri Temsilciliği’ne ziyarette bulanan Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, burada öğretmenlerle bir araya geldi. Eğitim-İş Silivri Temsilcisi Sanlı Taşkın ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Işıklar’a İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. Hizmetlerin temelinde eğitimin yattığına vurguda bulunan Işıklar, daima desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

OKAN: SİZLER BİZİM DOSTUMUZSUNUZ

Eğitim-İş Silivri Temsilcisi Sanlı Taşkın’ın karşılama konuşmasının ardından söz alan Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan Okan, özellikle Türkiye de belediye başkanlığından daha önemli olarak bir rejim sorunu yaşandığına vurgu yaptığı konuşmasında, “ Bizler sizleri dostlarımız olarak görüyoruz. Aynı pencereden, aynı noktadan bakıyoruz. Bu kalenin savunmasında bizler elimizden geleni yapacağız. İnanıyorum ki 30 mart’ın ertesinde güzel ve güneşli bir güne uyanacağız” dedi.

TUĞLU: SİZLER, TOPLUMUN SORGULAYAN VE DEĞERLERE SAHİP ÇIKAN KESİMLERİSİNİZ

Öğretmenlerin sorgulayan ve toplumsal değerlere sahip çıkan kesimler olduğunu ifade eden CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da konuşmasında şunları kaydetti “ Ben de bir öğretmen olarak burada sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Seçim dolayısıyla yoğun bir temponun içerisindeyiz. Sizler sorgulayan ve değerlere sahip çıkan arkadaşlarımızsınız. Tüm bunların yanında da ne mutlu ki eğitime ve okullara sahip çıkan bir belediye başkanımız var. Yeni dönemde de arkadaşlarımıza sahip çıkacağınıza inanıyorum.”

“OYUNUZU DEĞİL, DESTEĞİNİZİ İSTEMEYE GELDİM”

CHP Silivri Belediye Başkan adayı Özcan Işıklar da Eğitim-Sen Silivri Temsilcili ziyaretinde gerçekleştirdiği konuşmasında, “Temel değerleri ve yaşam biçimini koruyan bir eğitim anlayışını savunuyorum” derken sözlerine şöyle devam etti: “ Biz belediyelerin tek görevinin yol yapmak, taş döşemek olmadığını çok iyi biliyoruz. Bu anlamda eğitime büyük katkılar sunarak anlayışımızı hayat geçirdik. Bizim hizmetlerimizin temelinde eğitim ve merkezine insanı koyduğumuz projelerimiz var. Birçoğunu gerçekleştirdik ve en azından bu doğrultudaki çabamızı gösterdik. Bizim için önemli olan da buydu. Elbette bazı eksiklerimiz olabilir. Yeni dönemde çok daha güzel hizmetlerimiz olacak, bize güvenin. Ben buraya sizden oy istemeye gelmedim. bir şeyleri sizlerle birlikte yapabilmek adına desteğinizi istemeye geldim.

IŞIKLAR YER TAHSİSİ KONUSUNDA SÖZ VERDİ

CHP Silivri Belediye Başkan adayı Özcan Işıklar, fiziki şartların yarattığı olumsuzluklar nedeniyle Eğitim-Sen Silivri Temsilcili tarafından talep edilen yeni hizmet yeri konusunda gerekli çalışmaların yapılacağı ve yeni dönemde şartların iyileştirileceği yönünde gerekenin yapılacağına dair söz verdi.








REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.