enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5864
EURO
34,8068
ALTIN
2.504,97
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Esmerer Silivri’de Partililer İle Buluştu

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Esmerer Silivri’de Partililer İle Buluştu
25.08.2015
137
A+
A-

Toplantıda İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer birer konuşma yaptılar. İstanbul’un problemlerini, Saadet Partisi’nin çözüm yolları ve yeni Projelerini anlattığı konuşmasında Selman Esmerer: ‘‘ 30 Mart Seçimleri memleketimiz ve milletimiz için önemli bir tarihi fırsattır. Türkiye’de rüşvet ve yolsuzluk bir kanser hücresi gibi hem merkezi idareyi çürütmüş, hem yerel yönetimleri çürütmüştür. Bu toplumda bu kadar yaygın bir çürümüşlüğü ancak Milli Görüş ortadan kaldırır. Çözümün ve Hizmetin adresi Saadet Partisi’dir’’ dedi.

Daha sonra Saadet Partisi Heyeti, Selman Esmerer öncülüğünde, Kiptaş Çarşı ve Pazarı gezdi. Vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen ve Saadet Partisi’nin projelerini paylaşan Esmerer, Silivri merkeze geçerek Alibey Mahallesi, Ali Çetinkaya Caddesi üzerindeki Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yaptı. Açılıştan sonra Silivri merkezde, Sahil Boyunda ve Küçük Sanayi Sitesinde Silivri halkı ve esnafla sohbet eden Selman Esmerer, halka hitap etti.

Bir günlük programda büyük bir enerjiyle, Silivri’de neredeyse gidilmedik yer bırakmayan Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer’in Silivri Programı, Kavaklı Seçim İrtibat Bürosu açılışı, esnaf ziyareti ve Kavaklı Halkına hitabı ile sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.